GeKo - Pią 29 Cze, 2012 Wiadomo co jest grane?GeKo - Pią 29 Cze, 2012 Jak ktoś nie był na fanpejczu, to fura właśnie ogarnięta Jutro lecą dalej.Rasputin - Pią 29 Cze, 2012 Karwa co za dzień!!! Prawie całą łapę mam oparzona od wydechu i ustawiania zapłonu. Z 6 godzin zmarnowanych na przekładanie aparatów,kondensatorków itp. Od ponad 30 godzin nie spałem,mandat za wolna jazdę w Czechach wyłapałem.
Po czwartym razie poddałem się i zadzwoniłem po assistance(warto było wykupić) i miły Czech wiekową lawetą zabrał nas do serwisu Fiata. Mielismy wracać do domu ale uznaliśmy,że bedziemy walczyć. Pisząc to siedzę w miłym Hoteliku pod Brnem popijając Pilsnera
Malak ledwo wdrapywał się na małe górki Zdarzała się redukcja do dwójki. Ale mandzuru tyle zabraliśmy,że sie wcale nie dziwie
Ogólnie zestaw nasz wzbudza takie zainteresowanie,ze jesteśmy w szoku.
Edit: Właśnie do baru wpadł nasz laweciarz i kazał wyjrzeć za okno
Maluch gotowy do odbioru jutro rano!!!!!! St Tropez przed nami...chyba Bonczek - Pią 29 Cze, 2012 Michał - Pią 29 Cze, 2012
Cytat:
Pisząc to siedzę w miłym Hoteliku pod Brnem popijając Pilsnera
hehe, zajebiscie
oby do przodu Rasputin - Pią 29 Cze, 2012 Karwa co on wrzuca na fb Musze z kolegą pogadać
Malak traci śruby,rzyga olejem...boje sie,że moze nie wrócic w całości do kraju qbus - Pią 29 Cze, 2012 W chuj dobra wyprawa, jaram się i ściskam mocno kciuki!Barejka - Pią 29 Cze, 2012 az wlazlem z siostry fejsa na maluch tripa
jaram sie, kiedys w technikum jezdzilismy caly wieczor w 3 osoby i nie bylo zbyt przyjemnie, po powrocie wszyscy beda garbaci
jak ta laweta Was zabrala to gdzie w tym momencie byla niewiadowka?? Rasputin - Pią 29 Cze, 2012 Niewiadów za lawetą na haku. Nie musisz mieć fb by widziec co i jak.
Przyznam,że taki trip to nie sama przyjemnośc. Podchodziłem do tego na luzaku ale widze,że żeby taką głupotę osiągnąc trzeba się mocno na trudzić i mieć sporo szczęścia.
Ide w kime bo jutro czeka nas 600km przez Austrię i Włochy Barejka - Pią 29 Cze, 2012 600km to sporo normalnym autem, a co dopiero malarem z predkoscia bulwarowa Franek - Pią 29 Cze, 2012 Kurwa Panowie, pierwszy dzień i można powiedzieć że już odwaliliście najgrubszą akcje w tym roku na tym forum.
Jaram się przeokrutnie.
Kibicuje Wam przez Austrię. Później już powinno być lepiej!budzik - Sob 30 Cze, 2012 Dlatego ja załozyłem elektroniczny zapłon CHRZANEK - Sob 30 Cze, 2012 Hardkorowcy - jesteście lepsi od Burnejki, chociaż on robi łapę.anjas - Sob 30 Cze, 2012 Panowie, będzie OK.
Mój maluch, też rocznik '77, jeszcze nigdy nie zawiódł, więc na pewno dacie radę!
Trzymam kciuki i obserwuję fejsa.EmerytRs2 - Sob 30 Cze, 2012 Pyros dodaj link do fejsa w 1 poście
Proszę też o pozostawienie mi 2 naklejek.