MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
rasta - Sob 14 Wrz, 2013 I tak grubo, że się doczłapał do mety
Michał - Sob 14 Wrz, 2013
robert kubota to sie nadaje ... do noszenia na stopach w białych skarpetach
rok temu napisałem ze jest skończony - miałem racje ( jak zawsze swoją drogą )Bad-i - Sob 14 Wrz, 2013 Przerazajacy jest poziom naszych komentatorow.....rasta - Sob 14 Wrz, 2013 Do poziomu eksperckiego z HH troszku im brakuje Anonymous - Sob 14 Wrz, 2013
Komentator FB Kaja napisał/a:
Robert Kubica i Maciek Maciek Baran nie wystartują jutro...
Mówiłem, że leszcz i nie przejedzie całego rajdu?leszq - Sob 14 Wrz, 2013 W eurosporcie i tak w miarę szybko zauważyli że RK nie ma koła. Borowczyk przy relacjach z F1 potrzebuje sporo czasu żeby wiedzieć czy komentuje powtórkę czy wydarzenia na żywo (nie zazdroszcze tym którzy musieli słuchać jego komentarza na żywo na super OSie)Kenet - Sob 14 Wrz, 2013 Nie wystartują jutro.
Vlodarsky - Nie 15 Wrz, 2013 Nie znaleźli amortyzatora ?Stf - Nie 15 Wrz, 2013 Ehhh szkoda. Bylaby ostra walka z Kajto ktory wlasnie wyszedl na prowadzenie. Kubek z pewnoscia mocno korygowalby przejazdy z wczoraj wiec byloby co ogladac.bizon - Nie 15 Wrz, 2013 Właśnie usłyszałem w radiu. Szkoda Cartoon - Nie 15 Wrz, 2013 W radio 106 - Nie 15 Wrz, 2013
Stf napisał/a:
Kubek z pewnoscia mocno korygowalby przejazdy z wczoraj wiec byloby co ogladac.
dzis drugi etap - jada nowe odcinki anjas - Nie 15 Wrz, 2013
Cartoon napisał/a:
W radio
obie formy są poprawne Cartoon - Nie 15 Wrz, 2013 Pierwsze słyszę, zawsze mnie uczyli, że radio się nie odmienia anjas - Nie 15 Wrz, 2013 http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=4196
Dla lubiących język polski polecam fajny kanał na YT.
Prowadzi go niezła dupka, wkurwiająca, ale bardzo fajna: