MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
karoluPL - Nie 15 Wrz, 2013
106 napisał/a:
Stf napisał/a:
Kubek z pewnoscia mocno korygowalby przejazdy z wczoraj wiec byloby co ogladac.
dzis drugi etap - jada nowe odcinki
chyba każdy sobie zdaje sprawe, ze drugi raz po tym samym nie jadą(pomijając pare kawałków), także korygowanie przejazdów wczoraj byłoby jazdą na 100% swoich możliwośći dziś bizon - Nie 15 Wrz, 2013
anjas napisał/a:
Dla lubiących język polski polecam fajny kanał na YT.
Prowadzi go niezła dupka, wkurwiająca, ale bardzo fajna:
dzis drugi etap - jada nowe odcinki ;)
chyba każdy sobie zdaje sprawe, ze drugi raz po tym samym nie jadą(pomijając pare kawałków), także korygowanie przejazdów wczoraj byłoby jazdą na 100% swoich możliwośći dziś :]
ok zapomnialem, ze rajdy to teraz nasz sport narodowykaroluPL - Nie 15 Wrz, 2013 w polsce to nawet tor poznań i ułensz to rajdy Stf - Nie 15 Wrz, 2013
karoluPL napisał/a:
106 napisał/a:
Stf napisał/a:
dzis drugi etap - jada nowe odcinki
chyba każdy sobie zdaje sprawe, ze drugi raz po tym samym nie jadą(pomijając pare kawałków), także korygowanie przejazdów wczoraj byłoby jazdą na 100% swoich możliwośći dziś
ja jebie często jest tak, że lata się po tych samych odcinkach 2 razy i nanosi korekty do opisu lecąc pełną bombą. tak było w kilku rajdach w których kubek startował. nie wnikałem tym razem w trasy przejazdu. rozumiem, że są inne - ok. rozumiem też, że sami rajdowcy w tym temacie mają prawo głosu i wyłączność właściwą na jedyną prawdę i kompetenecję w formułowaniu zdań bo przejechali million km oesowych w wielu autach od fwd do 4x4 włącznie z wurcami i mają doświadczenie co najmniej bliskie Loebowi.106 - Nie 15 Wrz, 2013 STF i tym razem tak robia ale w obrebie jednego etapu (dnia). na pierwszej petli
koryguja notatki na druga. nawet dzis w relacji w eurosporcie bylo slychac jak
kajetan, kosciuszko korygowali zakrety przed popoludniowa petla.
bedzie dzida Stf - Nie 15 Wrz, 2013 więc nie rozumiem o co koledze karoluPL chodzi. nie każdy musi startować w rajdach żeby dostrzec z jaką dynamiką i spójnością z autem Kubek nakurfia. dla mnie rewelacja podobnie jak Kajto. Szkoda że Kubek urwał - chociaż to peszek bo sam bym tam przyciął w lasku ale trudno. Mogłoby być ciekawie. Z uwagi na ten fakt i konfrontację Kubka z Kajto impreza dla mnie się skończyła.106 - Nie 15 Wrz, 2013 eee tam od razu skonczyla.. pozostaje jeszcze walka kajetana z buffierem o pierwsze w generalce. rywalami sa dla siebie godnymi.Cartoon - Nie 15 Wrz, 2013 BB sporo stracił przez awarię, zobaczymy, czy odrobi na drugiej pętli - będzie ciekawie kibicuję KajtokaroluPL - Nie 15 Wrz, 2013 Stf, nie wiem czy zauważyłeś, czy nie, ale w tym wszystkim stanąłem po Twojej stronie, mówiąc, ze wbrew pozorom, nie muszą jechać po tej samej trasie tak jak powiedział 106 ( czy chociażby w skrajnym przypadku od nowa mieli to samo jechać) zeby korygować błędy z poprzedniego dnia i nadganiać straty dnia poprzeniego mając doświadczenie z podobnych warunków trasy z pierwszego dnia.
Znawca rajdów i techniki jazdy loeb style ze mnie żaden dlatego nie rozumiem powiązania i odniesienia do tego, bo na ten temat sie nie wypowiadałem.
peen chill i bez napinki, bo do nikogo tu nie uderzałem Anonymous - Nie 15 Wrz, 2013
karoluPL napisał/a:
pelen chill i bez napinki
To chyba nie na tym forum buni - Pon 16 Wrz, 2013 leszq - Pon 16 Wrz, 2013 Dobrze wiedzieć że Barbórka to polski Race of Champions Stf - Pon 16 Wrz, 2013
karoluPL napisał/a:
peen chill i bez napinki, bo do nikogo tu nie uderzałem
luzik przecie. gdy schodzi na ułęże i tory rajdowe poznańskie to czasami można odebrać to dwuznacznie. fajnie byłoby mieć za plecami Orlen coby móc wykładać po 200k na rajd i 250k kaucji... ehhhsiema - Pon 14 Paź, 2013 Kubica w WRC na Rajd Wielkiej Brytanii(?):
http://rajdy.autoklub.pl/...-rally-gb,51623