MotorSport - [rally]czy Robert Kubica się skończył i dlaczego tak szybko?
Cartoon - Czw 28 Lis, 2013
Cytat:
Emocje do pełna
Sezon dla #Kubica jednak jeszcze się nie zakończył! Mistrz świata WRC 2 pojedzie w tę niedzielę we włoskim rajdzie Ronde Citta dei Mille. Tym razem poprowadzi Peugeota 207 S2000, a jego pilotem będzie Jakub Gerber. Trzymamy kciuki!
M - Czw 28 Lis, 2013 Pozdrawiamy lagadulę! Bad-i - Czw 28 Lis, 2013 Gdzie jest K-mart?kamil - Pią 29 Lis, 2013 w Swiss faldzip - Sob 07 Gru, 2013 taka tu cisza, a Robert zostal wybrany jako osobowość roku na gali FIA
poza tym ma dzis urodziny (tego samego dnia co Janusz! przypadek?), sto lat Robert! Kenet - Sob 07 Gru, 2013
faldzip napisał/a:
tego samego dnia co Janusz! przypadek?
Nie sądzę!
Sto lat Kubica, sto lat Janusz!
siema - Sob 07 Gru, 2013 Janusz miał urodziny wczoraj!
Podobnie jak Kubica, dziś urodziny ma mój syn! ;]
Sto lat Kubica, sto lat Siś!bizon - Sob 07 Gru, 2013 zatem najlepszego wszystkim panom anjas - Nie 08 Gru, 2013
faldzip napisał/a:
taka tu cisza, a Robert zostal wybrany jako osobowość roku na gali FIA
Nie chce jątrzyć ale uważam, ze z litości, ze względu na koniec kariery. Taki honorowy tytuł bez znaczenia.Michał - Nie 08 Gru, 2013 andrzeju
widze ze mnie rozumiesz...
wszystko z litości ...Kuner - Pią 13 Gru, 2013 Robciu w M-Sporcie. Wg mnie szkoda bo nie sądzę że Ford będzie konkurencyjnym autem dla VW czy nawet Hultaja Mam nadzieję że się mylę.kamil - Pią 13 Gru, 2013 a kto pilotem ?qbus - Pią 13 Gru, 2013
Kuner napisał/a:
Robciu w M-Sporcie. Wg mnie szkoda bo nie sądzę że Ford będzie konkurencyjnym autem dla VW czy nawet Hultaja Mam nadzieję że się mylę.
Homologacje WRC sa zamrozone jeszcze na przyszly sezon wiec fur jak najbardziej powinien byc konkurencyjny. VW i Hyundai tez juz nie beda mogly tyle testowac co do tej pory
Mysle ze to dobry wybor... kontrakt pewnie na rok a miejmy nadzieje ze po tym roku notowania RK wzrosna jeszcze bardziej w swiecie WRC Kenet - Pią 13 Gru, 2013
kamil napisał/a:
a kto pilotem ?
Do Monte Carlo 2014 jest zgłoszony z Gerberem, więc zapewne on.Vlodarsky - Pią 13 Gru, 2013
Kuner napisał/a:
Robciu w M-Sporcie. Wg mnie szkoda bo nie sądzę że Ford będzie konkurencyjnym autem dla VW czy nawet Hultaja Mam nadzieję że się mylę.
A ja w sumie się cieszę Będzie Polak w WRC, a nam (sieci PSA) nie podniosą abonamentów, żeby finansować jego dzwony