Pozwole sobie zaczac ewentualny temat [jesli sie przyjmie] dosc motoryzacyjnym akcentem.
Sprawa jest na tyle ciekawa ze dala mi troche do myslenia. Tak jak nigdy nie mialem ambicji zeby byc kurefsko zamożny (tylko tak raczej srednio) to znalazlem powod dla ktorego w sumie moze jednak warto?
Oprocz aut i jedzenia ( ) bardzo lubie nowoczesna architekture, goly szlachetny beton, duzo szkla, drewna kamieni... Minimalistyczne stylowe/surowe wnetrza, duzo sztuki itd itp
ale generalnie te foty mnie zabily:
i to nie ze wzgledu na auto bo ono oprocz lakieru mnie nie bierze zupelnie totalnie w ogole.
Dżizys ide poszukac drobnych po kieszeniach i juz teraz zaczynam zbierac NA TAKI SZKLANY GARAŻ W SAMYM SRODKU DOMU Z KTOREGO BEDA SOBIE SPOGLADALY JAKIES PIEKNE 4 KÓŁKA, A JA, ROBIAC ROZNE INNE RZECZY BEDE SPOGLADAL NA NIE
Ostatnio zmieniony przez JIMEK Wto 11 Mar, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 05 Gru, 2007
nie marudzić - garaż pandy jest jakieś 500m od domu, lux, ale peżoł ma swoje miejsce jakieś 20km ode mnie, a w zasadzie całe swe życie spędził 100km ode mnie
...ale garaż za szkłem śni mi się od dziecka...
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
oj czuje te foty. Ten szklany garaz sprawia ze auto staje sie dodatkowym "meblem" - bardzo to fajne
mikson [Usunięty]
jak byscie sie dobrze przyjrzeli to jest to na moje oko wizualka ale ladna,
natomiast mam przyjaciela architekta i on lubi takie klimaty bardzo, pokazywal mi kiedys faktycznie taki garaz tylko ze nie na poziomie salonu ale podniesiony o 1 metr , jak przesle mi fotke to zapodam, a druga fajna sprawa jaka pokazal mi to fotka ze szklana boczna sciana i widzisz jak laski w basenie plywaja a Ty siedzisz na kanapie
JIMEK [Usunięty]
mikson dawaj fotki!!!! i zmien se awatar (sprawdz strone mojego profilu od ponad roku nie zmieniany )
podkleje foty znajomego architekta z kaliforni - totalny odlot.
a co do garazu to sam znam goscia mieszka w okolicach zlocienca i sobie zrobil garaz w srodku takiej gorki trawiastej i wlasnie szklany wjazd. ale na zewnatrz to co innego - ja bym ten pomysl jeszcze rozwinal i zrobil taki dziedzinczyk w centralnym punkcie domu.... pfff