robilem to jakis tydzien temu po raz kolejny i wiem ze nie bedzie nastepnego razu-tyle sie przy tym namordowalem.
trzeba odciagnac uszczelke od drzwi i od okna, zlozyc siedzisko tylnej kanapy, odkrecenie dolnego mocowania tylnego pasa ulatwi pozniejszy montaz tapicerki.
trzeba uwazac na spinki tapicerki
powodzenia
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 20 Kwi, 2006
ja saxo traktuje jak członka rodziny wiec na cham nic nie robie!!!
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
JA tem się nei znam na głosnikach i na sprzęcie audio, no ale one chyba tam są po to żeby grały
Potrzebne do średnich tonow , juz zamontowane w saxo kolegi następny jest moj w kolejce powiem ze nawet ładnie graj Opłaca się je zamontować jako średnie.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006
średnie tony z tyłu dobre dobre o takim patencie nie słyszałem jeszcze
Myślisz ze jak masz głośniki średnio tonowe z tyłu to cała scena jest podbijana o średnie tony ?
Wysłany: Pią 21 Kwi, 2006
A co masz dać z tylu jak masz niskotonowy w bagażniku a z przodu głośniki 13 w drzwiach ,wiec pozostaje tylko taka opcja przeciecz 10 to tylko odo tego mogą służyć. No chyba ze elipsy na półce .jak dasz ?Balans na tył co słyszysz sam bas wiec przydał by sie średni i niski ton jeszcze.