auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Sob 22 Kwi, 2006
ale to bylo jakos strasznie dawno temu, 2 albo 3 lata jak to saxo bylo u berwerta? Jemu wogole sie cos w glowce poplatalo odkad wie ze musi sie z tego placu wynosic
tak, w październiku 04'
Do kiedy berwert ma się wynieść z gutenswilu? :559: Jest to związane z tymi wykopami dookoła placu?? A kiedyś miał takie ładne auta... od roku jeżdże tam bardzo często i praktycznie zero fajnych aut imho.
Nie wiem co na tym placu powstanie, ale kiedys ojciec opowiadal ze berwert cos tam narzeka ze musi sie wyprowadzic. I jakos od ostatnich 2 lat cos z nim nie tak; wszystko by w pakietach sprzedawal. Ale mocne fury to on ma dosyc czesto, n.p. cayenny, gallardo, cl'y i sl'y nowe, sti i rozne inne Hatch'y niestety malo u niego, sport'y jakies sie trafia od czasu do czasu...
Nie wiem co na tym placu powstanie, ale kiedys ojciec opowiadal ze berwert cos tam narzeka ze musi sie wyprowadzic. I jakos od ostatnich 2 lat cos z nim nie tak; wszystko by w pakietach sprzedawal. Ale mocne fury to on ma dosyc czesto, n.p. cayenny, gallardo, cl'y i sl'y nowe, sti i rozne inne Hatch'y niestety malo u niego, sport'y jakies sie trafia od czasu do czasu...
To fakt, lambo i ferrari ma dosyć często... i wszystko biorą ruscy A co do pakietów to zauważyłem że w większości aut kończy się na tym, że jedno zostaje sprzedane, a reszta idzie na częsci ( tak np. było z dwoma AR 156GTA i jedną pseudo torową)
btw. przy wejściu na plac wysoko stoi buda 405 z klatką i naklejkami a'la wrc - to było mi16 czy jak to się zwie?
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
wlasnie przydal by sie taki VTs na czesci
[ Dodano: Sob 22 Kwi, 2006 ]
Fajny ten VTS na dawce by sie nadawal spokojnie
Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006
Gotti napisał/a:
btw. przy wejściu na plac wysoko stoi buda 405 z klatką i naklejkami a'la wrc - to było mi16 czy jak to się zwie?
To bylo jakies 2.0 z wyscigow torowych à la STW, juz nie raz pytalem co i jak z ta karoseria, ale podobno nalezy do meza siostry berwerta. A ten nie chce sie jej pozbyc...:(