auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006
Ja bym tak nie robil, bialy nie koniecznie pasuje do zoltego. Radze Ci zrobic tak jak ma Lukasz w saxofonie, czyli na grafitowo. Grafitowy pasuje super do zoltego, tak jak n.p. w 850 t5-r:
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
nie znacie sie mam w PIMP zrobione przez Vlodarskiego na 4 stronie na VT na bialych felgach...
zawsze tak chcialem miec Michal gdzie jestes - Ty zawsze mnie popierales?
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Jestem jestem
Słuchajj , K' powiedział i ma racje, wal na antracyt, ale nie taki jak ma Łuk . Będzie lepiej wyglądało.
Wez pod uwage tylko jedną sprawe - czarna fela jest optycznie mniejsza, biała , wieksza. Pozatym jak sie uprzesz na białe to nie zrób tak jak ja. Mam śnieżno białe swiecące sie i biją przez to strasznie po oczach.
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
no wlasnie pomyslalem zeby je przymatowic troche.. - kurcze no.. zawsze chcialem takie wiec najwyzej w przyszlym roku przerobimy na bialo a w lubline przyloze np kola Lukasza i zobaczymy :D
[ Dodano: Pon 24 Kwi, 2006 ]
poprosze o adres na lucka a najlepiej telefon
gdzies to jest na forum ale szukam juz z pol godziny i nic
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Biała seryjna felga jakoś do mnie nie przemawia, najlepiej jak to jest szprycha, albo coś w rajdowym stylu Także nie szalej tylko odkładaj kase na ozety