telefon mojego taty - mowilem mu ze nie ogarnie, ale wział, chciał byc jak Toomy Lee Jones w Ściganym, ale nie wyszło, nawet nie załapał sie na rybe z killera LOL
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Czw 20 Gru, 2007
marceli jak różowa to sobie zostaw
przeciej lubisz takie gadzety geyfrendly
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Marcel [Usunięty]
niestety rózowa mamy MotoZ350 czy jakos tak LOL
chcialem sprzedac swojego i600 ale jakos polubiłem paleciaka i dobrze mi z nim
telefon mojego taty - mowilem mu ze nie ogarnie, ale wział, chciał byc jak Toomy Lee Jones w Ściganym, ale nie wyszło, nawet nie załapał sie na rybe z killera LOL
bartuś PW
spoko, żartowałem
coś jak na allegro, wystawiasz tel za 1000 a piszą Ci że dadzą połowę albo zamienią się za rower )
Marcel [Usunięty]
wiem wiem ..... LOL
w sumie to powinieniem go sobie zostawic, bo to taka wizytówka nasza tzn HH.org sie robi LOL , bo w ankiecie w banku np jak wypełniasz :
imie
nazwisko
adres : www.hothatch.org LOL
adres e-mail : xxx@hothatch.org
auto: HOThatch
telefon: nokia e65 i Kondziu tez go ma i nawet jego stara LOL
japy gówniarze! moja nokia e65 jest zajebista. dziś sobie ściągnąłem z jutuba Jozin z bazin i mam to w telefonie więc mogę zawsze sobie obejrzeć w wolnej chwili