Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Czw 27 Gru, 2007 klej DO szyb
Panowie, żyjemy w XXI, i czy naprawde nie ma sposobu na takie usunięcie z lakieru kleju do szyb, żeby nie trzeba było malować ??
i ogólnie zdjęcie tych "dodatków" które mam i które sa przymocowane na takowy właśnie klej, bez uszkadzania lakieru(struną do wycinania szyb, ale to pokaleczy lakier strasznie)
pytałem się już paru/nastu osób, ale każdy rozkłada ręce...
nie posiadacie jakiś informacji, która mogła by uchronić przed malowaniem maski i klapy ?? :\
Ostatnio zmieniony przez M Czw 27 Gru, 2007, w całości zmieniany 1 raz
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Czw 27 Gru, 2007
Vlodarsky napisał/a:
zapuść paznokcie i tydzień drapania delikatnego...
technologia godna XXI wieku
a poza tym nikt nie ma pomysłu ??
dziś się dowiem(postaram) w Neodesign i u znajomego który lepił Speedstera, może coś doradzą
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 28 Gru, 2007
podjedz do Castoramy czy Praktikera i tam moze ktos cos ci pomoze, nie sadze zeby paznokcie byly dobrym rozwiazaniem, bo klej do szyb - ten czarny oczywiscie to jeden z najmocniejszych klei ....
poza tym cos pisales ze znasz chlopaków z AUTO-BODY - podjedz do czarka moze cos ci doradzi, oni zapewne montuja spojlery na podobny specyfik !!
[quote="Marcel 08"]podjedz do Castoramy czy Praktikera i tam moze ktos cos ci pomoze, nie sadze zeby paznokcie byly dobrym rozwiazaniem, bo klej do szyb - ten czarny oczywiscie to jeden z najmocniejszych klei ....[quote]
U nas na wsi czyt. Lublin nie mamy ani Castoramy ani Praktikera chyba że ich nigdzie nie widziałem
Mamy tylko 2x OBI
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 28 Gru, 2007
Stacho_16V napisał/a:
U nas na wsi czyt. Lublin nie mamy ani Castoramy ani Praktikera chyba że ich nigdzie nie widziałem
Mamy tylko 2x OBI
no to go to OBI LOL ale najpierw do chlopaków z Auto-Body !!