auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Pią 28 Gru, 2007
Odkopie troche temat.
Interesuje mnie cena za ten zestaw:
Koni:
Citroen Saxo VTS
Sport
86-2568Sport
26-1481Sport
+ springi Sport Springs 1020-6037 -35mm
Od razu pytanie co myslicie o tym zawiasie ? Jest to dobra opcja na tor ewentualnie troche potluc sie po normalnych ulicach ?
Co do tego ? Jestem na etapie wybierania zawiasu do mojego saxo... Macie jakies propozycje ?
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007
Gaydek napisał/a:
Mój braciszek ma B6 + springi Eibach, bardzo sobie chwali ten zestaw.
W 100% sie zgadzam.
Taki zestaw spisuje sie doskonale.
W bardzo wielu samochodach charakterystyka eibacha i bilsteina są jakby stworzone dla siebie.
Poza tym zakladając że zestaw koni kosztuje X, a zestaw billa X+30% to nie zapominaj że koni jest jednorazowy (czyli w praktyce 15000km i finito) a billa możesz regenerować dopóki go nie połamiesz (jeżeli nie zadzwonisz albo nie wykonasz hopy a'la ruta na bemowie to jest to praktycznie niemożliwe)
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007
jak na tor i do jazdy na codzien, a nie na OSy to pomijajac fakt regeneracji w b6....
jesli chcesz cos innego niz b6 to polecam ci kit spaxa. jezdzilem vtsem po rownym
plaskim asfalcie na kicie spaxa - idzie jak po sznurku. w rajdach sie to nie sprawdzilo
wlasciciel zmienil na bilsteina.