auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 23 Kwi, 2006 Zonk dnia
Wczoraj w godzinach wieczornych zbieraliśmy się ze znajomymi na grilla. Stało kilka autek i sporo osób na parkingu osiedlowym.W pewnym momencia przejechała koło nas tempem patrolowym szara terenówka- Kia Sorento. Pomyśleliśmy, ze gość pewnie szuka miejsca na parkingu i tyle, ale Kia objechała osiedle dookoła i staneła jakieś jakieś 5 metrów od nas. To już zaczęło wydawać się dziwne. Po chwili widzimy z oddali ze wjeżdża na osiedle kangur straży miejskiej, no to ci którzy pootwierali sobie już piwka, chowają je pod samochody , bo 100 w plecy to nieciekawa propozycja na otwarcie imprezy , a Kia dalej stoi za nami. straż meijska podjechała i staneła tak samo jak Kia tyle że przed nami. No i nic dziwnego by w tym nie było bo zawsze sie znajdzie jakiś życzliwy który zadzwoni po straż, gdyby nie to że na koniec okazało sie że tą Kią przyjechali też panowie ze straży miejskiej :546: Na szczęście obeszło sie bez mandatów, ale i tak niezłe zdziwienie że straż miejska jezdzi terenową Kią, trzeba się teraz pilnować
Wysłany: Pon 24 Kwi, 2006
Bez jaj grila nei robilismy pod blokiem tylko zbieraliśmy się w sensie czekania na ludzi i potem pojechaliśmy do kumpla na działke, i generalnie to nie chodzi o to że strażaki przyjechały bo to norma, tylko o to że cywilną terenowa Kią i się zaczaili
zowa [Usunięty]
Wysłany: Czw 27 Kwi, 2006
Loko czesto ich widuje na wzgorzach i na stokach o czesto tam jestem.czasami zdarza mi sie ich podkur.... i wyprzedzam ich na osiedlowych 40-tkach :562: przewaznie jezdzi 4 panow.a auto jest ciemne a ta kia to sportage a nie sorento :564:
Kune [Usunięty]
nie wiem co sie dziwisz... my jak stoimy w kilka aut to zawsze przyjedzie jakis radiowoz i stoi w oddali, albo starcza ze ktos z kims sie zlapie na kresce to tez juz radiowoz stoi... A stoimy raczej na uboczu osiedla, wiec nie wiem co tacy nadgorliwi. Juz zdarzalo sie trzepanie, ale to jeszcze nie w tym sezonie
zowa napisał/a:
Loko czesto ich widuje na wzgorzach i na stokach o czesto tam jestem.czasami zdarza mi sie ich podkur.... i wyprzedzam ich na osiedlowych 40-tkach :562: przewaznie jezdzi 4 panow.a auto jest ciemne a ta kia to sportage a nie sorento :564:
Kiedyś dzieci bały się czarnych wołg a teraz będą się bały ciemnych Kii :D
Trzeba uwarzać na tych buraków bo nie wiadomo na co się czają.
dla wyjaśnienia sytuacji powiem, że jechałem51 km/h a ograniczenie było do 30 km/h
po 10 minutach do nich podjechałem i uregulowałem wszystko na miejscu ponieważ w mojej firmie nie mam miejsca na lipe i inne niedociągnięcia nawet powiem Ci więcej SAM ZAPŁACIŁEM MANDAT pierwszy raz w życiu zapłaciłem !!!
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 02 Maj, 2006
no smiech od razu rozjasnil moje lico gdy przeczytalem , ze na drodze gdzie auto pojawia sie raz na rok , niebiescy sie zalogowali i jeszcze wylapali starego wilka Vlodarskiego
ale tak na marginesie mogliby darowac.. 21 km .. i to jeszcze nie z 90 tylko ze 30.. jakbys grzal 50 za duzo to rozumiem ale widac statystyki musza poprawiac