auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 29 Gru, 2007
Stachu odpowiada,
Mam Cyfre i jeststem zadowlony. Mają bogaty wybór kanałów, duzo pakietów, do tego nie są drodzy. Co do sprzętu, ani razu mnie nie zawiódł.
napisałem dwa zdania które wyjaśniają co mysle o cyferze. Ty napisałes 2 strony o tym ze pilota dostajesz za darmo ...
MaxiA7 [Usunięty]
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007
Mam cyfrowy polsat, dekoder z nagrywarką, wszystko fajnie chula, a od stycznia w droższym pakiecie HBO dodają, minus taki że w dekoderze z nagrywarką nie można ustawić czasu nagrywania jak się gdzieś wychodzi tylko oglądanie-nagrywanie czyli lipnie
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Nie 30 Gru, 2007
Wziolem n-ke bo aktywacja i dekotoer kosztuje obecnie 0zl i przez pierwsze 3 miesiace mam odblokowane wszystkie kanaly w ofercie. A potem 48zl/miesiecznie.
Wiem ze maja odzielne 2 kanaly TVN i TVN HD, jest tez discoveras HD ale czy oni to skaluja czy co inego z tym robia tego juz niewiem. Najbardziej mnie boli to ze musze kupic talerz i konwerter + zaplacic za montaz a niewiem jaki zestaw wybrac
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
Wziolem n-ke bo aktywacja i dekotoer kosztuje obecnie 0zl i przez pierwsze 3 miesiace mam odblokowane wszystkie kanaly w ofercie. A potem 48zl/miesiecznie.
Wiem ze maja odzielne 2 kanaly TVN i TVN HD, jest tez discoveras HD ale czy oni to skaluja czy co inego z tym robia tego juz niewiem. Najbardziej mnie boli to ze musze kupic talerz i konwerter + zaplacic za montaz a niewiem jaki zestaw wybrac
Discovery to jest full HD tzn ze kanały są wszystkie w prawdziwym HD a na TVN HD część jest taka a część taka.
Skalowanie i nazywanie tego HD jest lekkim naduzyciem LOL
Co do talerza to popros montera zeby kupil co trzeba i przyjedzie z kompletem. Nie ma sie rozdrabniac w szczegoly, odbior jest banalnie prosty.
Wszystko zalezy od tego czy chcesz lapac tez niekodowane kanaly z astry i czy masz dekoder z nagrywarka.