auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Nie 13 Sty, 2008
moje moto-lektury:
motor i auto świat - podobny poziom - raczej mizerny, ale sporo nowości
GT - magazyn agrotunerów - kiedyś zaraz po kupieniu wyczytywałem cały numer, teraz - pooglądam obrazki i zazwyczaj rzucam gdzieś w kąt,
AutoMoto - przyzwoity miesięcznik
V12 - lubię grube gazety, no i zazwyczaj jest sporo włoskich samochodów VanExtra - magazyn o dostawczakach - ma się te zainteresowania
regularnie czytuję też wysokie obroty - moto dodatek to gazety wyborczej, przez pewien czas ukazywały się jako niezależne pismo, niestety agora się z tego wycofała.
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pon 14 Sty, 2008
dzik napisał/a:
Ja czytam regularnie http://www.autotechnika.com.pl/
Co prawda stron malo i testy srednie ale warto poczytac, jak podchodza do tematu z okladki to mozna sie sporo dowiedziec.
ja również.
Czasami Auto Motor i Sport
Regularnie - Performance Tuner
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
mam w reku nowy Polski Top Gear.
wreszcie dobre foty w gazecie!!!!!!! nie wazne ze stare! nie przeczytalem od dechy do dechy ale pierwsze wrazenie oprocz srednich tytulow artykulow bardzo dobre. Moze wreszcie bedzie pewniak?
cena tak smiechowa ze kupilem bez posiadania pieniedzy i portfela ciekawe jak bedzie dalej...