auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 18 Sty, 2008 Hamowanie + światła awaryjne
Swego czasu widziałem w jakiejś gazecie poradznik jak zamontować taki czujnik awaryjnego hamowania (działa na przeciążenie), który włącza światła awaryjne podczas gwałtownego hamowania. Nie mogę niestety nic takiego znaleźć w google, może ktoś z Was wie coś o tym, gdzie kupic, za ile itd.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 18 Sty, 2008
bezsensowny wydatek. Przez rok jazdy paskiem tylko raz mi chyba zaswiecily (nawet nie pamietam czy tylko nie sprawdzalem)
wisiena [Usunięty]
Ja mam to seryjnie w RC. Najlepiej jest jak misiek mierzy do Ciebie radar, Ty go dostrzegasz i po heblach, włączają się awaryjne a misiek myśli, że radarem przełączył ci światła
A tak na serio to zorientuj się, czy nie możesz włączyć takiej opcji w komputerze samochodu. Auta z PSA zwykle mają taką opcję.
Osobiście strasznie mnie to wnerwia, jak na marszałkowskiej co chwile migam.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
fabrycznie awaryjne migają w połączeniu z BA(S); tak na oko przed co 2. zakrętem brutalniejszym bym migał, po kiego Ci takie badziewie?
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Nie, nie, to nie dla mnie...
Zdaję sobie sprawę, że bym tym często mrugał. Ale bądź co bądź w pewnej liczbie sytuacji zdaje to egzamin, kilka razy mało ktoś mi w du.ę nie wjechał i jeśli ja miałbym to montować, to jakieś mało czułe na właśnie takie okazje.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae