Ekranizacja bijącej rekordy popularności gry wideo.
Agent 47 jest znakomicie wyszkolonym zabójcą do wynajęcia. Myśliwy zmienia się w zwierzynę, gdy 47 uwikłany zostaje w aferę polityczną, a jego tropem ruszają agenci Interpolu i rosyjscy wojskowi. 47 walczy o przetrwanie, próbując odkryć, kto go wrobił i komu zależy, by wyłączyć go z gry raz na zawsze.
Timothy Olyphant - Agent 47
Dougray Scott - Mike
Olga Kurylenko - Nika
Robert Knepper - Yuri
Hmm... wlasnie obejrzalem, fanom gry napewno przypadnie do gustu, dosyc dobrze oddaje klimat tytulu. Moim zdaniem drugi po Silent Hill film w ktorym oddalo sie oddac atmosfere z ekranu monitora na ekrany kin/tv. Milośnicy kina akcji którzy nie mieli styczności z grą też raczej będą zadowoleni, no i oczywiście nie moge zapomnieć o ukraińskiej aktorce która bardzo ten film ożywia i ubarwia -> http://www.popcorner.pl/p...88,4700023.html czy akurat do kina? (w sumie chyba juz nie graja)... napewno warto oglądnąć.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Śro 30 Sty, 2008
Ja byłam w kinie, oczywiście wiedziałem na co idę i do filmu podszedłem z dystansem.
Wyszedłem zadowolony Mojej kobicie też się bardzo podbał, tyle, że do końca nie jestem powien czy bardziej film czy sam Hitman
auto: 205/C4
silnik:: tu5j2
moc: ~100km Pomógł: 73 razy Dołączył: 25 Mar 2007 Skąd: Bydgoszcz
Wysłany: Śro 30 Sty, 2008
Mi sie bardzo podobalo, wczoraj ogladalem Fajnie oddaje klimat gry !! Wiadomo ze np do takiego leona zawodowca to sie nie umywa ale bardzo bardzo mi sie podobalo !!