mialem ds performance w pugu... bardzo fajny klocek wiec skoro dodatkowo wszyscy mi go polecaja to biere! szacuneczek!!!
A! jeszcze pytanie... tylne klocki nie dociskają tarczy na całej jej szerokości... coraz większa część tarczy pokryta jest 'rudą' - dookoła od zewnętrznej.... co może być przyczyną??
klocki wygladają na jeszcze sprawne....
czyżby tarcze do wymiany?
może tłoczki?
anybody???
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
Bad-i masz jakies dojscie do tanszych klockow/tarcz?? bo ja bede musial za jakis czas zrobic duze zakupy hamulcowe ale musze poczekac az Adas zamontuje mi zaciski bo nie mam pewnosci ze beda pasowac..
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 30 Sty, 2008
lenny napisał/a:
A! jeszcze pytanie... tylne klocki nie dociskają tarczy na całej jej szerokości... coraz większa część tarczy pokryta jest 'rudą' - dookoła od zewnętrznej.... co może być przyczyną??
klocki wygladają na jeszcze sprawne....
ooo, mam to samo! Na szczęście u mnie cały komplet z tyłu na wymarciu, więc mam nadzieję, że po zmienia będzie ok
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 30 Sty, 2008
Z moich doświadczeń wynika ze tutaj mozna dostać najtaniej klocuchy ferodo (oczywiście jeśli masz w jakiejś firmie solidne rabaty to wyrwiesz jeszcze taniej) ale jeśli nie masz rabatów to jak najbardziej polecam ten sklep: