auto: RSf1 R26
silnik:: 2.0T
moc: 228km Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 31 Sty, 2008
GOKART napisał/a:
Bierz Bridgestone Potenza RE-050A - człowiek jeszcze nic lepszego nie wymyślił
eM napisał/a:
Yokohama Parada
tylko te dwie opony bym wybral. I to wlasnie 050A a nie 070- za szybko sie scieraja.
ewentulanie jeszcze cos takiego -tylko warunek- nie moze padac za czesto
tylko cena troche z kosmosu
_________________ R26 jak ktos chetny to zapraszam.
cena do negocjacji
lenny z tego co wiem to ta Yokohama Parada to dobra guma ! wiele ludzi sobie ją chwali.
Mój kolega z wawy chyba sobie je już kupił na lato czy też ma zamiar.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 01 Lut, 2008
co myślicie o PROXES CF 1 nadaje sie do szybszej jazdy czy to zwykła oponka ?? znalazłem w swoim rozmiarze r888 za 250zł sztuka te toyo PROXES CF 1 moge mieć za 195zł
Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do mnie zwracasz. Nie piliśmy razem wódki , i nie jestem twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec mnie takich słów .
Może taka oponka, wpadł mi właśnie w ręce test opon z magazynu EVO, i tam ta opona zajeła pierwsze miejsce, jeśli chodzi o czasy okrążeń to klepneła inne gumy zarówno na mokrym jak i na suchym torze.
To najnowsza opona Goodyeara, następca starej dobrej Goodyear F1, która juz tutaj była wklejana wcześniej.
Testtowali ją na Golfie V Gti, więc auto podobne mocne FWD, no i konkurencja była dość mocna, miedzy innymi: Bridgestone RE50A, ContiSportContact 3, Pirelli P-zero nero