auto: służbowe
silnik:: benzyniak
moc: od 170 w górekm Pomógł: 7 razy Dołączył: 26 Paź 2006 Skąd: WAW/LBN
Wysłany: Sob 02 Lut, 2008
I lubelskie ?
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 02 Lut, 2008
bartek ja bym chcial pojechac wszystkie w AKCentrum a reszta ewentualnie dodatkowo i nie opuszcze Św.Krzysztofa w AP, bo te szutry to narazie najlepsza rzecz jaka mi sie przytrafila w "karierze"
10 lutego jest kjs w Brzeszczacj, jedzie ktoś? Ja clio, chyba, że się dowiem, że jest mega ciasan pachołkolanida, to seryjnego seja pożyczam od zioma. Bad-i, wpadaj na Sląsk, a za to ja wiosną przyjadę na te wasze AK Centrum...
Super OES jest w Kielcach z tego co się orientuję. Nie mam żadnych slików czy czegoś podobnego, a wierz mi,że lokake mają i tylko czekają by zjeść oszołomów na zimówce. Po drugie to jest w sobotę, a ja mogę w nedzielę. Po trzecie na super oesie nie ma pkt do licencji, a jak mam pod domem kajtka to sobie te punkty zrobię.
Ale w lato na Super OES w mocnym składzie możemy skoczyć. Choć i tak zapomnijcie o dobrych miejscacj, Scyzzory swój tor znają lepiej niż wy waszą codzienną trasę do pracy.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 06 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
Super OES jest w Kielcach z tego co się orientuję. Nie ma żadnych slików czy czegoś podobnego, a wierz mi,że lokake mają i tylko czekają by zjeść oszołomów na zimówce. Po drugie to jest w sobotę, a ja mogę w nedzielę. Po trzecie na super oesie nie ma pkt do licencji, a jak mam pod domem kajtka to sobie te punkty zrobię.
Ale w lato na Super OES w mocnym składzie możemy skoczyć. Choć i tak zapomnijcie o dobrych miejscacj, Scyzzory swój tor znają lepiej niż wy waszą codzienną trasę do pracy.
Dzizas to chyba przez tą chorobę - oczywiście ze Kielce.
A co do Scyzzorów - to doskonale pamietam jak kolega williamsem zlal Sołowowa na probie
Znaja ten tor rzeczywiscie bardzo dobrze, ale fun to zawsze fun nie trzeba sie napinac