auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 11 Maj, 2006
Jak juz stwierdziłem ze nie znajde niewalonego saxo to rozglądałem sie za celami nowymi. I ci powiem ze w tej cenie to albo ziomek jest jełop i chce za tyle sprzedać albo sie kulneła zdrowo. Nie mozliwe zeby tak tanio juz przerabiałem cele.
a moim zdaniem wyglada pięknie, trzeba tylko z głową podejść do stylizacji...
glebę zrobić przede wszystkim i wypierdzielić 'trzepak' i będzie miodzio...!
[ Dodano: 2006-05-12, 09:47 ]
Nie ma jednak jak GT4,
242 KM i napęd na 2 osie...
cena natomiast masakryczna!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006
sam nawet kiedys myslalem o celice ts. ale nawet jesli ta nie byla skasowana i polaczona z dwoch w jedna to licz sie z tym ze: Wyglada ok (pseudosportowe auto, zwykle TT wyglada przy niej superextrahiperduper) ale W OGOLE nie jezdzi. Skrzynia jest jakas masakryczna to auto zupelnie nie spelnia zadnego zadania... No i to nie jest pikantny hatch
auto: 106 rallye
silnik:: 1.6 16V
moc: 120km Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Kwi 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 12 Maj, 2006
lenny napisał/a:
a moim zdaniem wyglada pięknie, trzeba tylko z głową podejść do stylizacji...
glebę zrobić przede wszystkim i wypierdzielić 'trzepak' i będzie miodzio...!
Do GT4 to ta celica ts nie ma nawet podejścia . To zupełnie inna klasa. GT4 zrobili przecież po to żeby homologować ją do rajdów, a Celica TS to taki zwykły lansowóz
ładnie wygląda ale jest to bulwarówka moim zdaniem.. kupiłbym GT4 i rąbał wszystkie Celicki TS w PL
Tylko traf taka ktora da sie jeszcze odbudowac i znajdz kase na odbudowe
Jakis czas temu mierzylem GT4 na gtechu, byla tak zejechana ze ledwo ponizej 10s schodzila.