auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 04 Lut, 2008
dajesz jpg i na forum, tej!
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
dobry printscreen nie jest zły!
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
Ciekawa ta oponka Verdestein. Na suchym może nie było rewelacji ale na mokrym ładnie wyniki - zresztą wygląda jakby była stworzona jako deszczówka.
Na www.oponytanio.pl znalazłem taką tylko wersji wyglądającej jak półslick w cenie 425 PLN za rozmiar 215 x 45 R17
auto: maluch
silnik:: jeden sześć
moc: okurzaczkm Pomógł: 11 razy Dołączył: 08 Lip 2006 Skąd: Zachodniopomorskie
heh jakoś w duchu nie wierzyłem w te egzotycze oponki. Trzeba jednak brać poprawkę na te wszystkie testy, szczegółnie gdy pojawia się jakaś egzotyczna opona która nagle leje całą światową czołówkę. Natomiast co do Goodyear'ów F1 to mają miekką, szybko ścieralną gumnę więc niech je sobie w doope wsadzą.
Mój typ to Bridgestonki RE-050 A - dają radę, szczególnie na suchym
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 05 Lut, 2008
Mam wrażenie że mówicie o starej F1, Maras Ty na 100% mówisz o starej bo ta z testu powyżje wystepuje tylko w rozmiarach od 17 cali w zwyż.
Mnie poza testem przekonuje bardzo do tej opony to że została wypuszczona na rynek niedawno, a wiadomo we wszystkim jest ogromny postęp.
Porównując topową opone z przed paru lat, do świeżego średniaka i tak lepszy będzie średniak, bo na tyle w przód poszła technologia.