"A new induction system, a high-performance exhaust, ECU, new camshafts and valve springs to shoot the car up to 182bhp. 37bhp more than the standard car. That’s a 25 percent increase."
Plus m. in. nowe fotele Recaro (chyba takie / podobne jak w Renault Clio Sport F1).
Pakiet do Fiesty ST dostępny u dealerów Forda, zapewne nie PL.
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Pią 08 Lut, 2008
właśnie bez programu , poszukam na xrtwo.com wykresów rekordowo widziałem 180 PS bez programu na 4-1 + de-cat _+cat-back + dolot
No i tak jak chrzani upisze auto łoi na zakrętach o wiele mocniejsze furmy z stockowym silnikiem a taka 180+ KM z lepszym zawiasem myśle że może konkurować z sportem czy type-r i wcale nie powinna zostawać w tyle
auto: RSf1 R26
silnik:: 2.0T
moc: 228km Pomógł: 4 razy Dołączył: 28 Paź 2007 Skąd: Warszawa
co jak co ale krzeslo ma mistrzowskie !!!!
_________________ R26 jak ktos chetny to zapraszam.
cena do negocjacji
mikson [Usunięty]
a ja nie sadze ze mogłoby konkurowac z typerem, sorki ale obecna st ma 2litry i 150koni i 8sek katalogowo a jak ja mierzyli to ponad 8sek chyba 8,3 wiec sorki ale nawet jak bedzie miala 180 koni to 7,5sek to jest wszystko czego można sie spodziewać po tym aucie, ale fotele ma ładne to fakt
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
fuuuu, zakręty?! Ćwiartka rula!