wystarczy... Prpopnuje trening na waskim placu z mierzeniem czasu. To BARDZO Ci pomoze... Sledz strony typu rajdy.hoga.pl , rajdy.org.pl i jakies inne...
Dzieki, znalazlem chyba na tych stronach to co mnie interesuje
Zaczynam urabiac zone zeby sie pokazac juz w ten weekend w Kielcach
Nie wiem czy kask uda mi sie zalatwic, a wlasciwie dwa na czas
No i pięknie... Haromonogram czasowy na rajdy.org.pl mówi, że biuro w Brzeszcach czynne od 7.00, start pierwszej załogi około 10( z miejsca startu). Pierwsza próba sportowa trochę później. Byłem w tych wiejskich Brzeszcach o godzinie 8.38 i powiedziano mi, że biuro czynne do 8.30. Generalnie nic się nie zdało zrobić, byłem zapisany na necie,ale nic mi po tym. Powiedziano, mi, że za późno i koniec
NIE było żadnej informacji, że do 8.30 odbiór wszystkich papierów...
Dla mnie wiejska akcja, brak organizacji i polskość pełną gębą. Trochę szkoda, bo były chyba 4 subary, więc było by się z kim pociąć... Jestem BARDZO wkurzony.
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 10 Lut, 2008
Marek23 napisał/a:
No i pięknie... Haromonogram czasowy na rajdy.org.pl mówi, że biuro w Brzeszcach czynne od 7.00, start pierwszej załogi około 10( z miejsca startu). Pierwsza próba sportowa trochę później. Byłem w tych wiejskich Brzeszcach o godzinie 8.38 i powiedziano mi, że biuro czynne do 8.30. Generalnie nic się nie zdało zrobić, byłem zapisany na necie,ale nic mi po tym. Powiedziano, mi, że za późno i koniec
NIE było żadnej informacji, że do 8.30 odbiór wszystkich papierów...
Dla mnie wiejska akcja, brak organizacji i polskość pełną gębą. Trochę szkoda, bo były chyba 4 subary, więc było by się z kim pociąć... Jestem BARDZO wkurzony.
Wielka szkoda. To są jakieś jaja, że nie ma dokładnych informacji o odbiorze administracyjnym i badaniu kontrolnym. Od początku było w ogóle mało informacji. Po prostu niezły burdello.
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Czw 14 Lut, 2008
Automobilklub Centrum przesyła Państwu wstępny kalendarz Imprez samochodowych tp. KJS, które rozegrane zostaną w sezonie 2008r. Ostateczne terminy będą możliwe po zatwierdzeniu imprez organizowanych przez Władze poszczególnych miast.
Luty, Marzec 2008r.
"KRYTERIUM LODOWE" o Puchar MARINY DIANY uzależnione od pokrywy lodu na Zalewie Zegrzyńskim.
09.03.2008r.
"WINTER RALLY" o PUCHAR PREZESA AUTOMOBILKLUBU CENTRUM
05-06.04.2008.
"XII RALLY PŁOŃSK" o PUCHAR BURMISTRZA MIASTA PŁOŃSK
27.04.2008r.
"V RALLY MAZOWIECKIE SZUTRY" o PUCHAR PREZESA AUTOMOBILKLUBU CENTRUM
31.05-01.06.2008r
"VII RALLY LEGIONOWO" o PUCHAR PREZYDENTA MIASTA LEGIONOWO W RAMACH DNI LEGIONOWO
28.06-29.06.2008r.
"XII RALLY MIŃSK MAZOWIECKI" o PUCHAR BURMISTRZA MIASTA MIŃSK MAZOWIECKI.
27.09-28.09.2008r.
"XI RALLY WYSZKÓW" o PUCHAR BURMISTRZA MIASTA WYSZKÓW.
25.10-26.10.2008r
"RALLY PIASECZNO" o PUCHAR BURMISTRZA PIASECZNA
19.11-20.11.2008r
"IV GRAND PRIX TARGÓW ADRENALINA" o PUCHAR PREZESA ADRENALINA
LISTOPAD - "VII GRAND PRIX MOTOR SHOW" o PUCHAR DYREKTORA MTW. w ramach 7 EDYCJI TARGÓW WARSAW INTERNATIONAL MOTOR SHOW wraz z finałem "RAJDOWYCH SAMOCHODOWYCH MISTRZOSTW PUCHARU POLSK I CENTRALNEJ" .Impreza uzależniona od zorganizowania TARGÓW
PLANUJEMY JESZCZE ROZEGRANIE:
"VI RALLY SOCHACZEW" o PUCHAR BURMISTRZA MIASTA SOCHACZEW.
"III GRAND PRIX" o PUCHAR PREZESA PASSY, w ramach - BIEGU PASSY.
"III PUCHAR FEU VERT".
"BARBÓRKA BIS"
Będziemy kontynuowali "Rally Sprinty" na Stadionie X-lecia, lub w nowej lokalizacji połączone ze szkoleniem dla początkujących kierowców pragnących doskonalić technikę jazdy i chcących brać udział w KJS.
Zarówno decyzje jak i terminy tych imprez są w końcowej fazie uzgodnień.
Ostateczne terminy podamy w najbliższym czasie, po uprzednim uzgodnieniu z Państwem.
Jednocześnie informuje, że z uwagi, że Okręg Warszawski nie dotrzymywał wcześniej uzgodnionych terminów w sezonie 2007., zwalnia to nas od dostosowania się do ich terminów.
Z poważaniem
Prezes Automobilklubu Centrum
Witold Prószyński
23.02.08 Puchar Zimy http://www.ak-polski.org....p?id=448&menu=1 jadą odemnie chłopaki Cieniasem ja niestety w pracy do 14 to pewnie na jakąś ostatnią próbe dojade popatrzeć
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 18 Lut, 2008
szkoda że nie ma King Konga... pojechał by pewnie swoją nową białą strzałą
a jak nie to mógłby chociaż komuś kluczyki oddać, bo nie powinno się autko tak marnować jak tu taki fajny rajdzik się szykuje
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Wto 19 Lut, 2008
cholera ale bedzie chyba hardcore
23.02 Puchar Zimy w AP
- 24 lutego, Tomaszów Maz., AK Tomaszowski
09.03 Rally Winter w AKC
i mam 6 KJSów w ciagu 2 lat i robimy licencje i jak partia pozwoli to 29-30.03 jak zdarzymy Rajd Mazowiecki PZMot bez pomiaru czasu
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Pon 25 Lut, 2008
a tu kalendarz kjs na Małopolskę:
27.04.2008 AK Krakowski KJS - I El.TOYOTA - ANWA, I Runda Mistrzostw ZO PZM
04.05.2008 AMK Limanowa KJS - I El.Pucharu Klubu, II Runda Mistrzostw ZO PZM
18.05.2008 AK Jurajski KJS - Rajd Jurajski
01.06.2008 AK Krakowski KJS - II El.TOYOTA - ANWA
29.06.2008 AMK Limanowa KJS - II El.Pucharu Klubu, III Runda Mistrzostw ZO PZM
20.07.2008 AK Krakowski KJS - III El.TOYOTA - ANWA, IV Runda Mistrzostw ZO PZM
17.08.2008 AMK Limanowa KJS - III El.Pucharu Klubu, V Runda Mistrzostw ZO PZM
31.08.2008 AMK Tarnów KJS - VI Runda Mistrzostw ZO PZM
14.09.2008 AMK Limanowa KJS - IV El.Pucharu Klubu
21.09.2008 AK Krakowski KJS - IV El.TOYOTA - ANWA, VII Runda Mistrzostw ZO PZM
05.10.2008 AK Jurajski KJS -VIII Runda Mistrzostw ZO PZM
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
ej a jak to jest.zeby do licenje kierowcy i pilota to na kazdym kajtku trzeba jakies wpisy zbierac??
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
OSKAR napisał/a:
ej a jak to jest.zeby do licenje kierowcy i pilota to na kazdym kajtku trzeba jakies wpisy zbierac??
za moich czasow po niektorych kjsach sami wysylali poczta potwierdzenia, a do
innych musialem dzwonic po potwierdzenia punktow (przysylali bardzo szybko
i nie bylo z tym problemu)