otworzcie ten link ktory wrzucilem albo ten co wrzucil Marcelito. Mamy nr 39 (juz sie zmienilo) i o ktorej mamy BK?? bo mi sie wyswietla co innego i Marcelowi co innego.
Ja widze nr 39 BK1 20.07 na stanowisku 2.
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 22 Lut, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Ja widze nr 39 BK1 20.07 na stanowisku 2.
ja tak samo
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pią 22 Lut, 2008
BK przeszlismy .... postaramy sie nagrac fajnego onboard'a
szkoda tylko,ze zawias nie jest taki jaki planowalismy i mam nadzieje,ze nic nie urwiemy a i opony mamy do dupy a 16 z 206 bartka chyba nam nie wejda, ewentualnie na tomaszów zarzucimy
szkoda ze zarowno grzech jak i marcel zlapali taryfy na 1 probie... to chyba mocno podcina nogi, potem sie jedzie bez cisnienia ale juz jakos inaczej, z wiedza ze szanse na wynik sa marne. bardzo ładne czasy na 3 probie... nic to sledze dalej i trzymam kciuki
grzech bardzo nie równo.. raz top 10
kolejna próba 40 miejsce
niestety mam z tym ostatnio mega problem, za duzo grubych bledow
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 23 Lut, 2008
wiec juz na spokojnie
1. T na 1 probie tak głupia ze az szkoda gadac pojechalismy 1 raz za duzo .... bartek nie krzyknal META a ja po prostu sluchalem go dalej
2. z proby na probe gdzie moglismy , gdzie nie było zagrozenia dla auta (bo caly czas stopowalismy sie by nie uszkodzic samochodu, bo jutro jedziemy do tomaszowa) jechalismy, staralismy sie jechac przede wszystkim plynnie - chyba sie udało, bardzo jestem zadowolony z Zerania 1 na 3 nawrocie gdzie naprawde musze sam sobie przyznac,ze pojechalem prawie na 100% i nic sobie nie mam do zarzucanie na 1 nawrocie tez było ok, ale za wolno i bez ciec
3. co do wyniku, hmmm jak na jazde bez cisnienia i nei po wynik to 28 lokata na 60 sklasyfikowanych załóg cieszy, bo na SL'ach gdzie jechalismy na 80% zajmowalismy chyba miejsca pomiedzy 10 a 20 ....
4. bardzo fajne proby - jestem mega zadowolony z nich a jedynie za duzo czasu czekalismy na zeraniu i w legionowie do startu, tak po 30-40minut ....