Wysłany: Pią 08 Lut, 2008 [Kupie] Kolo dwumasowe do ZX 2.0 16v i inne
Bardzo poszukuje - kolo dwu masowe do zx 2.0 16v ew jak ktos wie gdzie w wawie to regeneruja - rozwulkanizowalo mi sie ...
Silniczek krokowy - nadal uzywany sprawny chetnie przygarne .
checi pomysly i inne zaproszenia na picie - mailem
no jest tam takie - pasek od alternatora na nim siedzi - kolo wulkanizowane takie ..
mocowane do walu na 4 sroby.. srednica zewnetrzna 130 mm o ile pamietam ..
306gti6 [Usunięty]
Wysłany: Wto 26 Lut, 2008
Jak podasz mi nr orginalu to moge spr w jakiej cenie jest zamiennik. Ja do siebie ostratnio kupowalem to kosztowalo 140zl. Jezeli oczywiscie sprawa jest dalej aktualna
Marcel [Usunięty]
306gti6 napisał/a:
Jak podasz mi nr orginalu to moge spr w jakiej cenie jest zamiennik. Ja do siebie ostratnio kupowalem to kosztowalo 140zl. Jezeli oczywiscie sprawa jest dalej aktualna
moze najpierw sie przywitaj
306gti6 [Usunięty]
Marcel to wiesz co znasz mnie tylko mi konto admin wykasowal:) Dla jasnosci wpisalem swoj dawny nick do auta;)
Marcel [Usunięty]
306gti6 napisał/a:
Marcel to wiesz co znasz mnie tylko mi konto admin wykasowal:)
domyslam sie ze to ty kubag ale moze warto sie przywitac, bo nick nowy ....
306gti6 [Usunięty]
Chcetnie bym sie przywital w moim temacie w Pimp My Ride tylko musze poprosic admina o dostep do tamtego dzialu.
Marcel [Usunięty]
306gti6 napisał/a:
Chcetnie bym sie przywital w moim temacie w Pimp My Ride tylko musze poprosic admina o dostep do tamtego dzialu.
kubag kurwa ogarnij sie topic do powiedzenia dzien dobry czesc i czole i skad sie wziales jest w HYDE PARKU