Sprzedam pilnie ! Klubowe auto !
Renault Clio 1.8 16V "Williams" auto dla znawcy marki !
Zaznaczam nie jestem handlarzem ! W auto zainwestowałem dużo pieniędzy w same części 4 tys. zł ! nie licząć robocizny !
Kolor ciemny zielony, samochód sprowadzony z Szwajcarii w 2006 roku.
Sprzedaje samochód nie dlatego, że np. poszła uszczelka pod głowicą czy coś, sprzedaje tylko i wyłącznie dlatego ponieważ 19 Kwietnia kończy się ubezpieczenie,na obecną chwile mam dość ciężką sytuacje finansową(wyjazd za granice dlatego też sprzedaje samochód ponieważ nie mam pieniędzy na ubezpieczenie, każdy grosz się liczy dla mnie w tej chwili !
136KM robi naprawde miłe wrażenie z jazdy, autko jest obniżone na sportowych spręzynach Eibach dzięki czemu auto bardzo przyjemnie się prowadzi
Wydech przelot 2" na końcu dedykowany tłumik Devil
Super autko dla modej keratwynej osoby, autko mimo dość dużej pojemności może poszczycić się małym spalaniem na trasie jak i w mieście.
Auto w grudniu przeszło mały remoncik, między innymi zostały wymienione:
-kompletny rozrząd GATES
-świece NGK
-kable zapłonowe JANMOR
-kopułka
-palec
-poduszka silnika
-olej w skrzyni biegów ELF
-uszczelka pokrywy zaworów
-czujnik temperatury w chłodnicy
-silnik wycieraczek
-rolka napinająca pasek alternatora
-pasek od alternatora GATES
-wszystkie filtry
-wszystkie płyny
-klocki hamulcowe
ostatnio wymieniłem zderzak przedni i błotniki, ponieważ stary błotnik był pęknięty w 2 miejscach a błotniki miały pourywane mocowania zderzaka.Obecnie pomalowane są w czarny mat.
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 26 Lut, 2008
hehe natrafilem na kompie na te fotki, w takim stanie znalazlem Twoje clio:
i szczerze mowiac nie wiem co bym zrobil na Twoim miejscu, sprzedal czy zatrzymal.
Najlatwiej wsadzic jakis swiezszy silnik albo sprzedac i kupic jakis inny egzemplarz
No tańsze
Clio można kupić różnie, możesz kupić za 4500zł włozyć 5 tys w remont, możesz kupić za 6 tys i włożyć 3 tys w remont.
To taka loteria coś na ten temat z sharxiem wiemy.
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Śro 12 Mar, 2008
nadal nie rozumiem, np dlaczego Rekin nie wział od ciebie auta jak jest takie w sumie dobre .... a ty go nie mozesz sprzedac, za w sumie dosc rozsadne chyba pieniadze ....
moze ktos ci dzis zrobi prezent na urodziny i go kupic