Wysłany: Pon 03 Mar, 2008 I Runda Samochodowych Mistrzostw Tychów 2008, 9 marzec
Kto chętny? Ja startuję... Będzie dużo aut, szybka choć nudna(szeroko i bezpiecznie) trasa.
Generalnie ma być ok. Trzymajcie za mnie kciuki, strategia=max atak od pierwszej pętli.
Powodzenia... mialem jechac ale nie wiem czy poskladam auto do tego czasu, nie ryzykuje wplaty wpisowego bo w tym momencie kazda zlotowka sie liczy. To co gonimy sie na wiosennym sprincie 30 marca?
Na jakich oponach jedziesz?
edit
mała zmiana planów... być może pojade w VTS'ie z kolegą z pracy... bardzo szybki kierowca... jako rekomendacje daje mistrzostwo okregu Krakowskiego 2007, Puchar Toyoty Anwa 2007 i wicemistrzostwo Pucharu AMK Limanowa, po wspawaniu klatki i troche nieudolnym zamocowaniu wycieraczek pekla szybka jesli uda sie to ogarnac to jedziemy. być moze do zobaczenia.
Ostatnio zmieniony przez qbus Pon 03 Mar, 2008, w całości zmieniany 1 raz
Jak sucho lub wilgotno to R888. Jeśli deszcze to trochę zmęczone Goodyear F1.
Jeśli śnieg to pirelli carving.
Cytat:
ostatnio oske wygral tam maciek steinhoff w foce 2.0 st .... jak bedzie i tym
razem to bedziesz mial sie z kim scigac powodzenia, trzymam kciuki!
Focus 2.5 ST... Kierowca znany z wyścigów, bardzo dobry i nawet się z nim nie porównuję...
Ciężko powiedzieć, w Tychach byłem rok temu, ale tor pamiętam. Myślę, że Steinhoff w warunkach torowych mnie klepnie, bo ma DUŻe doświadczenie. Ale nie mam zamiaru łatwo oddać skóry. Byleby bez błędów i trafić z oponami.