Ok wrzuc fotki... i jakie ceny... ja jestem zainteresowany obszyciem swojej, wlasnie... czemu alcantra a nie zamsz? ponoc trwalsza... a jak te kierownice wychodza z fabryki...obszyte sa zamszem tak jak sie pisze czy alcantra?
Pugi [Usunięty]
Wysłany: Sob 08 Mar, 2008
qbus napisał/a:
czemu alcantra a nie zamsz? ponoc trwalsza... a jak te kierownice wychodza z fabryki...obszyte sa zamszem tak jak sie pisze czy alcantra?
Ceny, z tego co rozmawiałem 230 zamsz 280 alcantara.
Alcantara podobno trwalsza. Seryjnie ta kierka była zamszowa.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Pugi napisał/a:
Powaznie? To chyba sobie odpuszcze...
Nowe sparco 500 [/quote]
Całą kierę masz za 500. Odejmij od tego 230 za obszycie. Wychodzi 270zł kierownica, ja bym się zastanowił czy za tyle nie dałoby sie jej opchnąc na allegro i kupic nowej.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
No ale Oreca taka jak moja nowa bym wyrwal w Rako pewnie za 400... w 2brally bez rabatow cos ok 430... nie widze sensu wydawac prawie polowy wartosci kierownicy na obszycie... za 250 bym ja pchnal, dokladam 150 i mam nowa.
Pugi [Usunięty]
Greg napisał/a:
Całą kierę masz za 500. Odejmij od tego 230 za obszycie. Wychodzi 270zł kierownica, ja bym się zastanowił czy za tyle nie dałoby sie jej opchnąc na allegro i kupic nowej.
Pomyliłem sie
na ale drogo najtansza kierka sparco jaka znalazłem 639.00