Mi tez sie bardzo podoba! ale nie ma to jak konstruktywna krytyka...
Ja sie przyczepie do buziek...
Nie pasuja mi buzki w szybkiej odpowiedzi. Juz sa lepiej bo ostatnio byly tylko takie g:) g:D g:P itp.... Czyli jest lepiej...
ale jak juz to jest edytowane to przydalo by sie kilka normalnych usmiechow np: :053: :629: :576: :577: :574: albo mrugajacych :596: :594: :610: ....
przy okazji zwracam uwage ze te albo sa zajbiste albo powinny tez byc pod reka :551: :552: :553: :556: :one: :511: :583:
ps. zniknelo kilka fajnych :545: a teraz jest kilka ktore sie powtarzaja
tyle o buzkach :557:
[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 ]
aha... i przez to wszsytko zapomnialem o najwazniejszym...
Czy zawsze bedzie tak wasko ??
[ Dodano: Wto 23 Maj, 2006 ]
i jeszcze taka sugestya... Na innym (gorszym) forum ( ) widzialem cos co jest fajniejsze i tu to tez musi byc!
Mianowicie przy dopisywaniu do postu uzyteczniejsze jest info np. Added after 2min niz o ktorej/ktorego dnia. Podobny tok myslenia co np. data postu. Teraz jest np. Dzisiaj 14.40 a nie cyframi data. Tak jest o wiele wygodniej. Pozdr.
auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Śro 24 Maj, 2006
Ciesze sie ze w wiekszosci nowy uklad forum sie podoba. Wlasciwie to mialem monotpol na grafike i poprostu zostal wam narzucony juz gotowy uklad, wiec dobrze dlamnie ze niema listy uwag i pretensji.
Na pytanie czy uklad zostanie waski - odpowiadm TAK. Bylo to pierwotne zalozenie, wszystko przez to stanowi bardziej zamknieta i spojna calosc. Przy rozjechanym ukladzie niemoglbym zrobic tej grafiki na gorze, a to ta grafika okresla glowa forme forum.. Anyway chyba nadal mozna w profilu sobie zmienic uklad na stary :570:
Co do czarnych literek na tle.. sluszna uwaga eM mianowal mnie Adminem od styli - musze to jeszcze ogarnac i jak znajde to zmienie te czarne litery. Pozdr
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 28 Maj, 2006
tak - to jest dobre pytanie.. uwazam, ze ogolnie pomysl zakazu edytowania postow jest dobry ale zupelnie nie pasuje do dzialu Pimp My Ride - a to dlatgo, ze kazdy z nas by chcial zeby to na pierwszej stronie mozna bylo obejrzec autko w aktualnej specyfikacji , a nie na 5 osobnych stronach.. tak jak np u mnie.. wk... mnie te zdjecia na srebrnych kolach a musza byc.. bo nie moge edytowac posta.. w profilu mam na dodatek jakis debilny podpis o zaciskach , ktory zrobilem 3 miesiace temu i nie moge tego zmienic.. mam nawet zimowe zdjecia.. a my tu mamy prawie lato..
zdecydowanie uwazam, ze jesli mozna cos z tym zrobic to byloby to wielkie dla nas ulatwienie. pozdr. Jakarti.