Pasta temp delikatnie rysuje, ale na czerwonym myślę, że będzie to mało widoczne.
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 24 Maj, 2006
podobno wszystkie takie specyfiki mozna uzywac bo daja dobry efekt ale jak sie przegnie z iloscia i czestotliwoscia takich sesji to moze nie byc wesolo... tak slyszalem na mojej myjni.... w sensie tam gdzie jezdze, nie mam swojej myjni Znaczy mam Kerszera ( :577: )ale... y... dobra... kropka, koniec zdania :570:
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Śro 24 Maj, 2006
No to chyba pojade całe auto tą pastą, bo efekt mi się bardzo podoba, lakierowi na moim Saxo przyda się taki zabieg odmładzający. No i wtedy wreszcie bede mógl zrobić foty i wstawić do pimpa :562:
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006
Loko napisał/a:
No to chyba pojade całe auto tą pastą, bo efekt mi się bardzo podoba, lakierowi na moim Saxo przyda się taki zabieg odmładzający. No i wtedy wreszcie bede mógl zrobić foty i wstawić do pimpa :562:
Bardzo ladnie poleruje ta pasta Ja poszedlem dalej i sobie spolerowalem nia tylne swiatla w cifie:) Efekt byl mniej wiecej taki ze mialem wrazenie ze zalozylem komplet nowych swiatel do tylu
Pasta jest :580:
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 28 Maj, 2006
Zakupiłem dziś 2 tubki pasty i jak pogoda pozwoli jutro będe testował jakie efekty daje:D
BARANMC [Usunięty]
Wysłany: Nie 28 Maj, 2006
Loko, Jak chcesz to zrobic konkretnie (ja mam czarne auto , wiec najgorszy kolor do utrzymania , a lakier jest w strasznym stanie) , Tempo cały samochod, oczywiscie umyty i suchy, nie na słoncu i nie przy wietrze , bo bedziesz miał piasek na aucie.Po tempo ,jedziesz cale auto woskiem koloryzującym np: K2 MAX (w płynie) zeby wypełnic wszystkie odpryski od kamieni (nie załuj tego , ja ostatnio zurzyłem prawie całe opakowanie) .po kolejnym myciu zastosuj jakiś gruby wosk (taki jak sie stosuje przed zimą) i efekt powali cie na kolana. Pracy jest full , ale warto !! Jak mas zjakies duze przebarwieni ato mozna lekko papierem 2000 przejechac