Musicie spróbować kiedyś z dziewczyną - mniej miejsca potrzeba
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006
Potwierdzam w miniaku mozna ladnie zagospodarowac siedzenia....
bylo to w harmonogramie testow jak go kupilem. Tak jak test losia, 0-100-0, 360°
Autko zdalo egzamin spiewajaco
Kazdy kto wsiadzie do mnie to sie dziwi ze myslal ze bedzie ciasno a tu wiecej miejsca z przodu niz w kompaktach
nie mowie ze nic sie nie da zrobic :569: tylko pole do popisu mocno jest ograniczone własnie przez te siedzenia nie odchylajace sie na maxa. dla chcacego nic trudnego mozna i w maluchu niezle poszalec
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 26 Maj, 2006
Niemy napisał/a:
Dariano napisał/a:
Loko napisał/a:
Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie
Tak podtwierdzam w saxo mizernie to wszystko wyglada
panowie ja mysle ze ooostro przesadzacie :569:
trzeba byc zwinnym i gibkim i na tylnej kanapie bez przeszkod D
potwierdzam ziom.. fotele namaksa do przodu i zlożone oparcie i z tyłu jest miejsca że hoho... na pieska można patrzeć przez tylnią szybę cy nikt nie idzie
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Heh nie wiem jak u was, ale u mnie w saxo siedzonka się nie odchylają do końca, no i po robcie
Tak podtwierdzam w saxo mizernie to wszystko wyglada
panowie ja mysle ze ooostro przesadzacie :569:
trzeba byc zwinnym i gibkim i na tylnej kanapie bez przeszkod D
potwierdzam ziom.. fotele namaksa do przodu i zlożone oparcie i z tyłu jest miejsca że hoho... na pieska można patrzeć przez tylnią szybę cy nikt nie idzie
hehe dokladnie tak-fotele jada do przodu i jest duzo miejsca
i jeszcze czarne szybki to nic nie widac od zewnatrz