auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 24 Maj, 2006 Potrzebna pomoc na śląsku ...(Katowice i okolice) PILNIE
Zatem:) potrzebny jest garaż i jakaś laweta właściwie na już... albo znacie jakiegoś przedewszystkich dobrego speca który by poskładał silnik i włożył go do budy ?? baaaaardzo pilnie potrzebna pomoc z góry thx
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006
nox, ja nie wiem czy byś na to poszedł. Ale ja widziałem , lenny widział, Saxorulez widział jak adamant składa silniki. Nie wiem czy ci to zrobi bo masz forda ale wydaje mi sie ze tak. Ja na twoim miejscu bym zaufał. Wez pod uwage ze pół klubowiczy z warszawy u niego robi samochód. Niedługo dzwonie do niego i wymieniam przednie zawieszenie, robie przegląd i pare pierdolet.
Wysłany: Czw 25 Maj, 2006 Re: Potrzebna pomoc na śląsku ...(Katowice i okolice) PILNIE
nox napisał/a:
Zatem:) potrzebny jest garaż i jakaś laweta właściwie na już... albo znacie jakiegoś przedewszystkich dobrego speca który by poskładał silnik i włożył go do budy ?? baaaaardzo pilnie potrzebna pomoc z góry thx
qrde ziom z checia bym pomogl ale niewiele mam do zaoferowania :567:
nie mam wolnego garazu, ani lawety ale jakby co to mam Ford'a Transit'a to mozna ewentualnie podczepic lawete i przewiezc autko, tylko ze ze:
primo: nie mam prawka na przyczepy
secundo: w niedziele wyjezdzam na 2 tydnie lub dluzej
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
A gdzie chcesz przewieźć autko? Spytam sie jakie będa koszty! Bo koszt dowiezienia auta z Katowic na Kamionke to 100 zł. Kolega ma lakiernictwo i dojście do jakiejś lawety! A o jakiegoś mechanika tez się jeszcze popytam!
auto przewiezione to znajomej na magazyn budowalny:/ wyzucili mnie z garażu myślałem o Adamant tylko transport auta na lawecie z Katowic do wawy to eh chyba mnie na to juz niestac trodne chwile ostatnio rozmawiałem z Matem.B. z GT-service za złozenie silnika i odpalenie go w budzie chce 1000pln zaznaczam ze silnik jest banalnie prosty pod względem budowy a na dodatek zero elektroniki... eh już niewiem co robić bo auto juz dlugo stoi a pomijając silnik mam perspektywe wydadku dobrych paru tyś na to auto....
[ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ]
jeszcze na dodatek auto stało u tego niby kumpla w garażu jak je odebrałem to na świerzym lakierze mam już sporo rys 2 do gołej blachy i wyszło pare bombli po lakierniku partaczu ;( ;( :565: :565: :571: :571: :572:
[ Dodano: Czw 25 Maj, 2006 ]
jeszcze na dodatek auto stało u tego niby kumpla w garażu jak je odebrałem to na świerzym lakierze mam już sporo rys 2 do gołej blachy i wyszło pare bombli po lakierniku partaczu ;( ;( :565: :565: :571: :571: :572:
lakiernika partacza przydusic zeby poprawil to co spartaczyl :560:
Nox - a Czechowice-Dziedzice ci odpowiadają ?? Mam tam zioma, co obecnie składa mi od podstaw silnik w Rallye-m, mogę zadzwonić i popytać czy nie wziął by tego tematu. Tylko musiałbyś mu podwieźć auto na lawecie. Co Ty na to ?
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006
jeżeli jest dobry i można mu zaufać to czemu nie bo juz rozwazałem to zeby wieźć to wszystko do Gt-service w Skawinie . Teraz wszystko by się rozbijało o to jak zią się ceni oraz czy ktoś może załatwić tanią lawete bo ja wsomie na same lawety przytym aucie wydałej juz majatek
Wysłany: Sob 27 Maj, 2006
bardziej zależało by mi na tym zeby jak najszybciej gdzieś ja zawieźć bo teraz stoi pod chmurką i jest jedynie przykryta foliami . a czas na samo wykonanie to jakoś mega śpieszyć by się niemusiał thx za zainteresowanie . jak coś będziesz wiedział to pisz odrazu
[ Dodano: Nie 25 Cze, 2006 ]
no niestety nic niewyszło juz niewiem chyba sprzedam ja na części bo z tego auta nic niebędzie nikt jej niechce...:/