auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008
Dzwoniłem do Wróbla, sprawa wygląda tak, że można umawiac się z dnia na dzień, koszt to 100 pln od samochodu za godz. upalania. Pewnie jakby było się kilkoma sam. to by dało się coś utargowac. Zabawa jest pod jego okiem, daje instrukcje co i jak więc można się poduczyc. Ja byłem już raz z nim na Ułęży i naprawdę kolo wymiata.
Jako, że z terminami nie ma problemów proponuję ustlic na razie czy weekend czy dzień powszedni. I kto się pisze, tylko konkretnie, a nie na zasadzie, że może za 2 tyg. jak żona puści
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pią 04 Kwi, 2008
zawsze taka cena była.. i tak naprawdę najlepiej brać opcje dwie fury na dwie godziny.. i płacisz po 100 PLN jeżdząc na zmianę..
bardzo fajne rozwiazanie
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008
saxorulez napisał/a:
najlepiej brać opcje dwie fury na dwie godziny.. i płacisz po 100 PLN jeżdząc na zmianę..
ziom nie ogarniamy .... 2 auta na 2 godz. to jest 200zł chyba a nie 100zł ..??!!
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
Vlodarsky napisał/a:
100 zł za godzine od samochodu ? w tym jest samochód i nocleg ? nieźle... nie mądrze sie bo i tak nie jadę ale to chyba drogo ?
Vłodziu - 100 pln za upalanie na placu pod "okiem" Wróbla to chyba nie jest duzo. Korepetycje z matmy 5 lat temu tyle kosztowały (ja matme skonczyłem 10 lat temu)