bez rewelki..:D jak ja chodziłem na siłkę, to mój kolega ważąc coś ok 55 kg... wyciągał na płaskiej jakoś ponad 100kg... kiedy przestałem chodzić... słyszałem jakaś historie ze na skośnej (głowa w doł) wyciagnał 135kg.... było to dobre kilka miechów po tym jak na płaskiej brał ponad 100 wiec całkiem możliwe... ale nie wiem ile w tym, prawdy... za to kumpel był niezłe chucherko
Janusz, wyciskając głową w dół jest o wiele łatwiej podnieść duży ciężar na klate niż na płaskiej Ja biorąc 125kg na płaskiej brałem 150kg 2 razy na skosie głową w dół
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008
Kej mam dla ciebie tzn bardziej Mike ma dla ciebie albo mamy po prostu dla ciebie prezent od Pudziana dostaniesz w LBL
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Kej mam dla ciebie tzn bardziej Mike ma dla ciebie albo mamy po prostu dla ciebie prezent od Pudziana dostaniesz w LBL
kurcze to mi teraz narobiles! Przez nastepne 2 tygodnie nie bede mogl spac! Doczekac sie nie moge!
mikson [Usunięty]
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
zgadza się głową w dół można podnieść większy ciężar,
generalnie jest taki współczynnik ponoć 130% swojej wagi jak ktoś raz wyciska na płaskiej to już jest oki i ma formę ale jak 200% to jest mocarz
ponoć 130% swojej wagi jak ktoś raz wyciska na płaskiej to już jest oki i ma formę ale jak 200% to jest mocarz
ja słyszałem, że ok 150%, może trochę więcej można wycisnąć "na czysto". A jak ktoś wyciska 200% to nie jest mocarz tylko koksiarz.
Ja kilka lat temu ważąc niecałe 90 wyciskałem na płaskim 150 i więcej za nic nie chciało pójść. Jedynym wyjściem było "podsypanie". Ale się nie zdecydowałem, bo 150 wystarczało do osiągnięcia celów, które sobie założyłem