auto: Clio Williams
silnik:: F7R
moc: 154km Pomógł: 23 razy Dołączył: 21 Sty 2008 Skąd: Kraków
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2008
Cytat:
Kierownik na pewno jest bardzo dobry, jezdzi troche i to właśnie tylko rwd, mam bardzo słabą pamięc do wyników, ale to chyba było pierwsze zwycięztwo, ale jednak zawsze jak jechał było wysoko.
Jego poprzedni IS miał ok 160 koni i troche ponad tone wagi, ten nie wiem ile ma. W górskich jezdził IS który miał 180 kucy i poniżej tony wagi.
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 14 Kwi, 2008
fydi napisał/a:
Janusz pokaż na zdjęciach gdzie stałeś Mówiłem wam, że to foka Janusza była za nami
a masz ta fote z lancerem Lubiaka w większej rozdział ce?? bo ja stałem w czerwonej kurteczce tam z tyłu:P a tam są trzy takie;p i nie wiek które czerwone gówno to ja...:P ale chyba to w kapturze..:D a ja wam nawet mrugałem...
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Marek23 napisał/a:
Jak wizualnie wygladala jazda tej beemki?
widzialem go na os5... na partii gdzie polecielismy pozniej byla dziurawa prosta
jakies 150 maly szczyt 50 maly szczyt i 80 do l4... tylko klemens i dudziak (2gi
w generalce na tym odcinku) hamowal za drugim szczytem reszta przed albo
duzo przed pierwszym szczytem.
na tej samej partii solek tez poszedl wszystko 6 i odciecie... mam kilka filmow
wieczorem postaram sie cos dodac...
ogolnie tak szybkiego rajdu chyba jeszcze nie jechalem w kilku miejscach
bylo prawie dokrecone 5... miazga
wczoraj juz kupilismy wiekszosc brakujacych czesci do kadeta... jak sie nie
wydazy nic niespodziewanego to nastepny start juz w RSMP w rajdzie subaru :)
jakby ktos gdzies trafil zdjecie kadeta to prosze o info :)
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Podzielę się wrażeniami mojego "czifa" Pawła Melona który jechał pierwszy rajd prawdziwym A-grupowym A7:
Zupełnie inna bajka, hamowanie z "kłówką" to po prostu bajka, ohlins wybierał wszystko z taką łatwością że porównanie z bilsteinem nie ma sensu...
Jechałem bez ciśnienia i kontrolowania rywali...
Do OSu nr 4 byli 2 w generalce PZM i tracili około 10s do Klementowicza...
Nie chce zachwalać ale jeżeli jechali zachowawczo i robili takie czasy tzn że w samochodzie jest potencjał
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Loko - to było czerwone sexo z naklejkami HH na tylnych bocznych szybkach. Nie wiem w takim razie czyje, na pewno ktoś od nas - maybe You przy Mucharzu 1 dnia rajdu.
Rajd faktycznie cholernie szybki, jeden przejazd bodajrze 2 odcinek w pętli PPZM średnia prędkość była 143 km/h i w drugiej pętli był jako wolny przejazd
Chrzan - a mellony faktycznie dziwnie się prezentują jak nie jadą w obklejeniu Erotyki
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
A to na mucharzu to mój saxofon , myślałem o drugim dniu
tommi 2 [Usunięty]
Loko napisał/a:
Kierownik na pewno jest bardzo dobry, jezdzi troche i to właśnie tylko rwd, mam bardzo słabą pamięc do wyników, ale to chyba było pierwsze zwycięztwo, ale jednak zawsze jak jechał było wysoko.
Jego poprzedni IS miał ok 160 koni i troche ponad tone wagi, ten nie wiem ile ma. W górskich jezdził IS który miał 180 kucy i poniżej tony wagi.
Auto z tego co slyszalem ma 170 koni i wazy troche ponad tone. Zawais to proflex evo 2. ja widzialem go 2 razy na lanckoronie - meeegaaa jazda!
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Wto 15 Kwi, 2008
jak pisalem wczesniej w tym samym miejscu co my polecial tez miedzy innymi
piekos w typerze.... co udalo mi sie nagrac. naszczescie zalodze nic sie nie stalo.