auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008 Gdzie serwisować C2 VTS?
Szukam bardzo dobrego i kompetentnego mechanikaw Warszawie, który będzie mi ogarniał auto kompleksowo. Czy silnik, czy zawias, czy jakieś pierdoły, czy normalna eksploatacja - jak w ASO.
Części najchętniej w miarę możliwości kupowałbym sam - mam zniżki w Inter Carsie.
Doradzicie?
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008
Greg , piekna cytryna
Co do serwisu. Jesli chodzi o ASO to chyba tylko Vłodziu. Kolega nasz kochany, napewno zajemu sie z twoją c2 w szczególności dobrze.
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008
Vlodarsky napisał/a:
zapraszam serdecznie jeżeli ceny ASO nie odstraszają to drzwi stoją otworem
A nie wiem, czy odstraszają - nie znam tych cen. Odezwę się.
Dowiaduję się z prostego względu - chcę mieć już kogoś kto mógłby w późniejszym czasie zajmować się autem. Ponadto myślałem o jakimś przeglądzie "po zakupowym", co by sprawdzić czy wszystko gra jak należy.
Adamant ogarnia auta kompleksowo?
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
Jak najbardziej, jego flagową usługą jest garażowanie oraz frezowanie
wiem, ze wszyscy najezdzaja ostatnio ostro na Adamanta, dlatego moje 3grosze moga brzmiec troche dziwnie, ale od jakiegos czasu, mniej wiecej od poczatku tego roku Adamant w moim przypadku zrobic sie punktualny, tzn. zdarza mu sie max 1 dzien obsuwy, ale nie to co kiedys, kiedy zamiast 2 dni auto stalo 2 tygodnie - teraz zostawiam auto i grzecznie prosze zeby bylo na czwartek bo w piatek mam BK i o dziwo auto obieram w czwartek - moje odczucie jest takie, ze starty i koniecznosc przygotowania auto przed rajdem jakos ostro Adama mobilizuja
to powiedz mi jak to jest, że ty podjeżdżasz we wtorek i masz auto na czwartek a Bartek stoi tam już kolejny miesiąc i nic? W ten sposób to clio nigdy nie opuści jego warsztatu.
to powiedz mi jak to jest, że ty podjeżdżasz we wtorek i masz auto na czwartek a Bartek stoi tam już kolejny miesiąc i nic? W ten sposób to clio nigdy nie opuści jego warsztatu.
nie mam pojecia, ale moze dlatego ze ja nie mam az tak grubych tematow jak poskladanie silnika hybrydy.