Wysłany: Sob 19 Kwi, 2008 VII RALLY MAZOWIECKIE SZUTRY - III el. RSMPPC 2008!!!
ZAPROSZENIE
27 KWIETNIA 2008r
VII RALLY MAZOWIECKIE SZUTRY 2008
O PUCHAR PREZESA POL-BOT KRUSZYWA
RAJD SAMOCHODOWY OGÓLNODOSTĘPNY tp. KJS
Automobilklub Centrum serdecznie zaprasza fanów sportu samochodowego do udziału w rajdzie samochodowym tp. KJS, dla kierowców amatorów oraz kierowców licencjonowanych w klasie "GOŚĆ" w VII Rally Mazowieckie Szutry 2008 - III el. RSMPPC 2008.
W dniu 27 kwietnia (niedziela) br. dzięki przychylności Właścicieli Żwirowni na około 80 kilometrowej trasie w obrębie Warszawy rozegrany zostanie "rajd" na nawierzchniach "luźnych". Przewidujemy 10 prób sportowych w 5 lokalizacjach, które rozegrane zostaną na wydzielonych i zabezpieczonych placach użyczonych przez ich Właścicieli. Próby będzie charakteryzowała ciekawie ułożona trasa: szybka, techniczna bez zbędnych słupków, zróżnicowanej konfiguracji, czytelnej nawigacji, dopuszczalnej długości przewidzianej przepisami. Wszystkie próby mają trwałe podłoże: asfalt, kostka bazaltowa, uwałowany żużel. Pokryte mniejszą lub większą warstwą pospółki żwirowej. Będą więc szybkie, techniczne i bezpieczne, nie niszczące zawieszenia samochodu.
W imprezie może wystartować praktycznie każdy, kto ma ważne prawo jazdy, zarejestrowany samochód z ważnym przeglądem technicznym, ubezpieczenie OC i NNW, dwa kaski typu motocyklowego i pilota z ukończonym 17 rokiem życia oraz, oczywiście żyłkę sportową i chęć przyjemnego spędzenia czasu, jak również podniesienia swoich umiejętności jako kierowcy.
wiem dla mnie idealnie, poniewaz nie dostalep urlopu na sobote a wolabym do Tomaszowa
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 26 Kwi, 2008
dwie 106tki przeszły BK i w nd mam nadzieje meldujemy sie na starcie .... Oskar napewno a my jeszcze nie wiem, ponieważ eM zabrał auto na strojenie, ale zgasło mu pod domem o 9:00 dzwonie do niego czy udało sie odpalic, a ja dzis siedze w pracy i nic nie moge
Ostatnio zmieniony przez Marcel Sob 26 Kwi, 2008, w całości zmieniany 1 raz
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Marcel 08 napisał/a:
dwie 106tki przeszły BK i w poniedzialek mam nadzieje meldujemy sie na starcie .... Oskar napewno a my jeszcze nie wiem, ponieważ eM zabrał auto na strojenie, ale zgasło mu pod domem o 9:00 dzwonie do niego czy udało sie odpalic, a ja dzis siedze w pracy i nic nie moge
chyba w niedziele na tym starcie sie umowiliscie
Marcel [Usunięty]
tak tak
ale narazie moje 106 wraca do Adama, bo chyba cos z przewodem paliwowym nie gra ... eM stwierdził,ze paliwo wyciekło na ulice a ja w pracy i nie bardzo mam jak wyjsc, bo moge wyskoczyc na godz., a MUSZE byc w szkole po wpis ale Adam juz tam chyyyyba jedzie.
Marcel [Usunięty]
INFO
Niedziela w godz: 8:00 - 9:00 - Parking Maxbud Warszawa ul. Modlińska 4 (Pod wiaduktami Trasy Toruńskiej)
Wydawanie dokumentów, Badanie kontrolne nr.2.
Niedziela godz: 9:00 - Parking Maxbud Warszawa ul. Modlińska 4
Start I zawodnika.
dzizas co w tym czasie robil Oskarito ze dostawal od was 20 sek na probie ??
Oskar beju nie uzyskales 125% wyniku najlepszego z klasy ;( - czyli brak mozliwosci zdobycia punktow
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Nie 27 Kwi, 2008
wiec tak:
- dosc dobry nasz wystep, barto bez bledów, ja sie nie ustrzegłem 4ech ktore zapewne zawarzyły na tym,zeby wskoczyc na pudło . Trzy razy słabe nawroty i musielismy cofac, a czwarty bład juz pod koniec SL7 chyba jak za ostro przyciałem i lekko podrzucilo nam stył a jechalismy dosc szybko i niestety postawilo nas przodem do kopy piasku i musielismy cofac. Ciesz sie,ze bez taryfy. Proby naprawde ciekawe, dosc szybkie jak równiez wymagajace. Kolejne doswiadczenie zebrane, ale brak systematycznosci daje sie we znaki ...
Barto dziekuje
Co do Oskara hmmmm chce ZA SZYBKO, musi troszke zmoczyc głowke to moooze cos z tego bedzie
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008
Marcel 08 napisał/a:
Co do Oskara hmmmm chce ZA SZYBKO, musi troszke zmoczyc głowke to moooze cos z tego bedzie
tu masz racje
za bardzo chcialem nadrobic taryfe na pierwszej prubie i tylko bylo gorzej
ogolnie bylo bardzo fajnie i teraz wiem,ze musze jeszcze duuuuuzo pocwiczyc i potrenowac.
ogolnie zle mi sie jechalo na wiekszosci prób.duzo bledów i taki wynik wlasnie.
brak komfortu psychicznego o auto,ale ogolnie nie bylo zle jak patrzec od strony treningu.
teraz tylko nauka i nauka.
Bad-i napisał/a:
slyszalem ze sa szkody w moim peugeocie
bartek spokojnie 2 biek sie zgubil na EKO,ale znajdzie sie niedlugo
ale fura jest kozak,tylko nie ogarniam jej wogole jeszcze
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Pon 28 Kwi, 2008
ziom po której to powinienes pojechac z kims kto startował w KJSie jezeli traktujesz to jakos trening to wtedy wytknał by ci bledy i objasnił co i jak a potem brac sobie swoja kobiete na prawy i uczyc ja dyktowania tak jak ci pasuje