Wygląda interesująco.
Poprzednie części wkręcały mnie raczej na krótko (poza pierwszą częścią, w którą ciąłem przez parę tygodni). Może teraz znów będzie rewolucja, chętnie sprawdzę
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Śro 07 Maj, 2008
no wlasnie ponoc tylko jest na ps3 na pc dopiero szykuja wersje.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
OK, nabyłem drogą kupna, ale mogłem pograć tylko z 15 minut (no może godzinę, bo czas zapierdziela niemiłosiernie).
Pierwsze wrażenia bardzo OK. Ładna grafika, dobra grywalność, dużo możliwości... Co ciekawe mam wrażenie, że samochody prowadzą się dużo bardziej realistycznie niż w poprzednich wersjach. Jak skubnąłem komuś corvette to nawet udało mi się nią podriftować i pokręcić bąki
Oczywiście większość fur to jakieś amerykańskie kanapowozy i hondy, które wcale nie skręcają więc trudno powiedzieć coś więcej
Na razie jestem pod pozytywnym wrażeniem, ale musiałem zostawić granie i wrócę do GTA pewnie dopiero po weekendzie
Aha, jestem zajebiście ciekawy jak się będzie grało po sieci
OK, kilka dni grania za mną
GTA4 jest OK - jeszcze mi się nie znudziło. Nie jest co prawda rewolucyjna, ale to ciągle kawał porządnej gierki - śmiało polecam, szczególnie w promocji o której wspomniał PiTT w innym topicu (ja niestety nie wiedziałem, że jest taka promocja i zapłaciłem więcej za samą grę).
Wracając do gry - grafika jest OK, nie powala na kolana, ale też nie przeszkadza. Misje są fajne, postacie śmieszne no i oczywiście ta zajebista swoboda... Można po prostu lansować się po mieście (a miasto jest duże), łapać zadania poboczne typu podprowadzenie fury. Fajnym rozwiązaniem są kafejki internetowe. Można w nich sprawdzić maile, podłapać "robotę", przeczytać na portalach informacyjnych o swoich wczorajszych wyczynach, ale można też umówić się z lachonami na randkę Zresztą nie tylko z lachonami...
Fajne jest to, że w niektórych misjach sami musimy podjąć decyzję czy np. zabić jakiegoś kolesia czy puścić go żywo a zabić kogoś innego... Nigdy nie wiadomo jak potoczyłoby się losy, gdybyśmy podjęli inną decyzję... Chyba trzeba będzie zagrać kiedyś od początku i sprawdzić
Oczywiście poszczególne opcje i miejsca "otwierają" się stopniowo. Np. na Manhattan od razu nie ma wjazdu... a warto poczekać, bo jest zajebisty. Szczególnie jak się podprowadzi helikopter i polata pomiędzy wieżowcami. Naprawdę robi wrażenie.
Właściwie pierwsze wrażenie jest takie, że niewiele się zmieniło w stosunku do poprzednich wersji, ale jak już się trochę pogra to jednak zauważa i docenia się te zmiany.
Podsumowując - polecam.
A jak ktoś jest nieprzekonany to zapraszam do mnie na partyjkę i dr Peppera