auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 07 Maj, 2008
miałem "przyjemność" pojechać rym na "Rajd Orlen" tylko że wersją najbogatszą i w Diesel-u.
Zrobiłem tym samochodem około 1500 km.
Generalnie jak na samochód za 100 tysi (bo tyle nowy podstawowy kosztuje) nie użekł mnie niczym specjalnym... skręcające Xenony itp itd...
troszeczke większa A klasa.
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
nie krzyczcie na mnie za głośno, ale...
ten samochód kosztuje ponad 60 tysięcy, a właściwie oprócz budzącej zazdrość sąsiadów gwiazdy na masce w sumie niewiele ma do zaoferowania - dychawiczny, benzynowy motorek, nie za duże wnętrze, wyposażenie też nei powala. Za tę sumę można znaleźć wiele ciekawszych, NOWYCH samochodów.
Generalnie jak na samochód za 100 tysi (bo tyle nowy podstawowy kosztuje) nie użekł mnie niczym specjalnym... skręcające Xenony itp itd...
bart napisał/a:
ten samochód kosztuje ponad 60 tysięcy, a właściwie oprócz budzącej zazdrość sąsiadów gwiazdy na masce w sumie niewiele ma do zaoferowania - dychawiczny, benzynowy motorek, nie za duże wnętrze, wyposażenie też nei powala. Za tę sumę można znaleźć wiele ciekawszych, NOWYCH samochodów.
a klapsa w dziąsło ku.rwa????? ja chce go sprzedać a nie oddać ciecie.... tzn nie ja tylko znajomy...
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
autko ladne stlistycznie jak na merca i cakiem sporo miejsca, ale .... jezdzilem wersja diesel 109 km chyba i nie dalo sie jezdzic, na wzniesienia po autostradzie musialem redukowac z 6 do 4 zeby podjechac, a jechalem w 2 osoby. Nie wyobrazam sobie jak sie jezdzi benzyna 95km.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
lenny napisał/a:
Mick napisał/a:
bart napisał/a:
a klapsa w dziąsło ku.rwa????? ja chce go sprzedać a nie oddać ciecie.... tzn nie ja tylko znajomy...
w takim razie to piękny wygodny dupowóz lejący na ćwiartke RS4 i RS6 a dodatkowo niszcząc je komfortem i wykonaniem. Nie będe wspominal o właściwościach jezdnych które z tego modelu były sciągniete (skopiowane) do nowego GT3