auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pon 05 Cze, 2006
wydaje mi sie ze to nie jest kwestia wygladu, a raczej przyczpnosci.
Sebson, to ciebie widziałem koło landu ?
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
16 odpadaj jak masz zawias niższy od serji to nie wejdą ja sprzedałem moje bo ocierały z oponami 195/45/16, chyba ze będziesz jeździł na oponach 195/40/16 a przy tym rozmiarze zycze powodzenia na polskich drogach .A jeśli masz seryjny zawiaski to wejdą spokojnie 16 "45"
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Bobrze że zmieniałes i robisz z niego serie! Poprzednie wygląda jak choinka! Sorry za stwierdzenie i bez urazy! :564: Każdemu sie podoba coś innego! Ale fele miałes zacne!
_________________ ...
sebson [Usunięty]
Michał napisał/a:
wydaje mi sie ze to nie jest kwestia wygladu, a raczej przyczpnosci.
dokladnie - chodzi o trakcje
Michał napisał/a:
Sebson, to ciebie widziałem koło landu ?
mnie mnie
[ Dodano: Pon 05 Cze, 2006 ]
Grzesiek VTS napisał/a:
16 odpadaj jak masz zawias niższy od serji to nie wejdą ja sprzedałem moje bo ocierały
buda bedzie musiala byc przebudowana - jak? jeszcze nie wiem. moze cos a'la maxi albo zupelnie wlasny projekt
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Myślałem z początku że to żarty z tą 18", ale widze ze serio podchodzisz do tematu, a co do jazdy po polskich drogach z taką oponą, to będzie katorga, nie wspominając już o szybkiej jezdzie po zakrętach, o której będzie można zapomnieć, no chyba ze na torze. No i mocy do takiej opony zdało by sie wiecej.