auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Sob 17 Maj, 2008 [f] Co się zdarzyło w Las Vegas
Komedia romantyczna o parze młodych ludzi, którzy budzą się w Las Vegas po szalonej nocy w kasynie i z przerażeniem stwierdzają, że ubiegłego wieczoru ktoś udzielił im ślubu...
[opis dystrybutora kino]
W mieście hazardu w Las Vegas pewna para która ledwo się poznała po szalonej i bogatej w alkohol kolacji budzi się rano jako mąż i żona. To jednak nie koniec ich problemów. Okazuje się, że są również właścicielami ogromnej fortuny, które jedno z nich wygrało w nocy za pieniądze drugiego. Bohaterowie starają się ''sprawiedliwie i uczciwie'' podzielić wygraną: wszystko dla jednego, nic dla drugiego.
Obsada:
Cameron Diaz : Joy McNally
Ashton Kutcher : Jack Fuller
Rob Corddry : Hater
Lake Bell : Tipper
Jason Sudeikis : Mason
Treat Williams : Jack Fuller Sr.
Deirdre O'Connell Pani Fuller
Michelle Krusiec : Chong
Dennis Farina : Banger
Zach Galifianakis Niedźwiedź Dave
Queen Latifah : Dr Twitchell
Krysten Ritter : Kelly
Ricky Garcia : Pracownik
Andrew Daly : Curtis
Benita Robledo : Pokojówka
Byłem wczoraj i powiem wam, ze dawno na filmie tyle sie nie smiałem Poprostu genialne Kto moze niech idzie !!
p.s. moja dziewczyna nie chce ze mna na to isc bo wie ze bede sie tasowal na widok Cameron kto idzie? heheheh
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Nie 18 Maj, 2008
lepiej nie idz na to ze swoja dziewczyna stary!
bo bedzie sie 'tasowac' na widok Ashtona.... Cameron niestety troszke jak dla mnie jest zbyt... madonnowata ostatnio
moja recenzja jest taka - najbardziej nierowny film swiata. Jedna scena zenujaca, druga bardzo zabawna, jedna kwestia tak hujowa ze az smutna druga smieszna i kopie jajca.
zastrzezenia mam do scenariusza (tak, komedie jednak ciagle mniej wiecej go maja, badz powinny miec). Sytuacje ratuje Cameron, Ashton i pan montazysta ktory kilka scen zrobil bardzo teledyskowo i like it. Tak jak w kazdym takim filmie musza byc jeszcze przyjaciele jego i jej. Tutaj calkiem fajnie to rozegrane. Film sie rozkreca poczatek jest straszny, potem jest ciekawej no i na koniec historia z moralem
najlepiej nie czytac streszczenia i nie wiedziec co sie ma wydarzyc
dosc sympatyczne odmóżdżanie, ode mnie cztery na szynach
Dziś obejrzałem. Racja, niektóre sceny zajebiste, niektóre cienkie strasznie.
Ale nie żałuję, że zobaczyłem, można się pośmiać kilka razy a to ważne.
Wystawiłem mu 4.
_________________ Poznań: 22,5cm
Marcel [Usunięty]
Wysłany: Sob 14 Cze, 2008
wypozyczylem wlasnie dzieki bitlordowi i jutro wieczorem mam zamier obejrzec