auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Wto 20 Maj, 2008
saxorulez,
dzwoniłem maja vogtlandy w ofercie ale nie maja ich na stanie wiec 1-2 tyg pod warunkiem ze sa u producenta
EDIT:
w prince maja eibachy pro-kit (-30) tylko ze one widnieja w katalogu jako "Renault Clio B 09.98 - 1.4, 1.6, 2.0, 1.5 dCi, 1.9 D, 1.9 dTi" czyli do wszytskich modeli. Vogtland za to mam tylko do 2.0 16v
szukam dalej, jak nie bedzie to zamawiam chyba te eibachy
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 20 Maj, 2008
W Inter Cars jest Eibach, Bilstein, Apex - dowiedz się. A jak nie to podaj mi numer części, postaram się sprawdzić jak najszybciej (jutro pewnie, lub we czw.) i zobacze, czy będzie dobra zniżka.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
tak, tak sprawdzic w intercars, oni maja dobra wyszukiwarke po VINie, ceny spoko szczegolnie jak ktos ma rabat. Apex ma spory wybor, ale chyba sa tylko obnizajace.
mnie chyba o vin pytali czesto, bo chyba sprzedaja czesci OEM rowniez. W kazdym razie nigdy sie nie pomylili i znalezli w katalogu nawet moje 240 rok 1981 co jest rzadkoscia.
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Śro 28 Maj, 2008
Wszystko cyka. Jest o niebo lepiej. Co do wysokosci na oko nie widać różnicy. Przechylenia w zakrecia są mniejsze. Ciszeszj i pewniej sie zachowuje na nierównościach. wymiana na plus
co do fot to nie robilem przed i po bo przod byl pekniety wiec juz siedzial nizej i ni bylo by miarodajnego odniesienia