ADIDAS - Feet You Wear - Welcome to sunny California. Kobe Bryant. kiedys sobie nagrywalem ta reklame na vhsy. nagrywalem cale boki reklamowe w okolicach meczow jeszce na dwojce potem na poczatku tvnu. i chyba w koncu trafilem
ale jak dla mnie za duzo odwolan do lansu a za malo do tradycji i sportu
wieje amerykanska tandeta
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Czw 29 Maj, 2008
dla mnie to jest wlasnie lambo. Jakis gosc od traktorow postanowil ze sprobuje podenerwowac ferrari. Ale mial na tyle duzo fantazji ze dal rade, szkoda ze teraz te lambo sa takie... audi. Co nie zmienia fakty ze film mysle ze jest zrobiony zajebiscie i dla mnie pasuje do marki
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Pią 30 Maj, 2008
JIMEK napisał/a:
Lamborghini Gallardo LP 560. krecone glownie w LA
rozowa ramka :D
dlatego moj nastepny samochod bedzie RWD ;d ;d
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)