sporo z usa sprowadzają, w tej cenie jak nie była bita w co wątpię to w sumie kawał auta
JIMEK [Usunięty]
Wysłany: Śro 28 Maj, 2008
wcale nie taki kawal. Jezdzilem taka 3miesiace dwa lata temu. Porownujac do starej camry to wiadomo, sam wyglad troche sie zmienil ale dalej to jest strasznie jałowe auto, camry jak wiadomo ulubone auto rencistow. Wnetrze tez takie plastikowe troche na sile nowoczesne. Tzn auto pewnie sie nie psuje itd itp... To co jest w tym aucie fajne to to ze moze tam byc hybryda. A to jest totaaaaal wypas nawet w camry
w usa kiedyś to się nazywało chyba avalanche i miało lepsze wyposażenie.
Olek [Usunięty]
mnie sie podoba , tylko ta co w linku jest to ma sprzodu ta dokladke zdezaka a z tylu nie
ma nic , a chyba caly ten "spotowy" pakiet wyglada jakos tak jak w tej http://moto.allegro.pl/it...vi_srebrna.html
moge sie mylic , ale ta z tylu wyglada ladniutko
dla mnie to jest mistrz !!
uwielbiam niekonwencjopnalne samochody.
Boże, ja rozumiem, że w latach 90tych pół Warszawki zakochało się w Camry, ale proszę Cię... Camry jest autem okropnym, brzydkim, nie jedzie, komfort konkurencja ma lepszy,silniki są delikatnie mówiąc przestarzałe.
Co do hybrydy, to nie wiem czy wiecie, ale wyprodukowanie samochodu z napędem hybrydowym wymaga ponad raz tyle energii. Więc już na dzień dobry ochorna środowiska jest w tyłku. A, że obecne hybrydy Toyoty wcale nie są takie oszczędne wiadomo nie od dzisiaj(np Prius).
JIMEK [Usunięty]
taka camry jest wielkosci oktawii albo golfa w sedanie. Wyglada ciezko przez dokladki do zderzakow. Komfort jest slaby, ten silnik 200KM to nie te same konie co w TFSI na przyklad. To auto ma sens bo jest tanie. Poprostu nie ma co sie podniecac. Z punktu A do B. Widac ludzi w miescie jak jezdza camry solarą (cabrio) i sie strasznie lansuja, nie delikatnie tylko tak z pelnym zaangazowaniem w swoja fajnosc.
a apropos hybrydy to dla mnie to jest totalny wypas..... .....nie ze wzgledu na to ze mniej pali bo to jest milym dodatkiem, tylko ze wzgledu na CISZE. tymbardziej w wyciszonych jeszcze lepiej lexusach, np RX. Nie ma nic lepszego jak ktos pracuje uszami caly korek operowac na silniku elektrycznym. A wtedy wlasnie nasze auta nie dosc ze sa zarzynane to jeszcze pala najwiecej. Hybryda rulez.
Ps. a jeszcze jest GS 450h. bezszelestne pięć do paki, dziekuje
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Jimek, camry wielkości octavii???
Wielkości octavii to jest corolla/auris.
ew. w drugą stronę superb.
tak to na papierze wygląda:
rozstaw osi: 277cm (camry) vs. 258cm (octavia), (20 centymetrów to ogromna różnica, przekładająca się na rozmiar wnętrza)
długość: 481cm (c) vs. 457cm (c)