no tak ale CB to cala juz operacja chyba i kasa...
ma ktos doswiadczenia z antyradarami?
pzdr
gobla [Usunięty]
Wysłany: Wto 06 Cze, 2006
ja jezdze z cb i antyradarem swietn ie sie uzupelniaja
na czesto uczeszczanych trasach cb jest bez konkurencyjne ale tylko wtedy kiedy na drodze jest duzo ciezarowek
chociaz ta sytacja sie zmienia poniewaz w coraz wielu cywilnych samochodach mozna spotkac cb radia wiec nie jest zle i nawet w niedziele czy jakies swieto mozesz kogos zlapac i zapytac sie o drozke
jednak kioedy takiegho kogos nie ma to antyradar sie przydaje ja mam starego unidena i dziala poprawnie wykrywa z okolo dwoch kilometrow suszarki i juz nmie raz uratowal mi dupe
dobre radio to wydatek od 250zl do 350zl do osobowki wystarczy w zupelnosci chyba ze naprawde duzo jezdzisz i chcesz miec cos lepszego
antenka ja polecam metrowke whistlera zajebisty sprzecik za dobre pieniadze kosztr do 110zl zalezy od sklepu ja jezdze z 40cm presydentem florida i tez zlego slowa powiedziec nie moge po za tym ze ciezko ustrojstwo wystroic
kwota na cb 400zl wydaje mi sie max juz ze strojeniem ktorego koszt wynosi okolo 20do 40zl przy kupnie powinni w sklepie od razu zaproponowac strojenie do samochodu
a koszt dobrego antyradaru na pewno przekroczy400zl
Te CB, to najwyraźniej bardzo fajna opcja, tylko niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego te anteny muszą być tak szpecące!?!
gobla [Usunięty]
psvts napisał/a:
Te CB, to najwyraźniej bardzo fajna opcja, tylko niech mi ktoś wytłumaczy dlaczego te anteny muszą być tak szpecące!?!
mozesz kupic antene taka duo do radia i do cb kosztuje bodajze cos kolo 100zl jej sie nie dostraja a wyglada i jest montowana w fabryczne miejsce zamiast seryjnej anteny jest tylko troszeczke dluzsza bo ma cos kolo 60cm
moich dwoch kolegow ma takowe i sobie chwala
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Gaugan - CB niekoniecznie musi byc wielka antena na dachu - kolezanka ma w srodku cos w samochodzie i w ogole zednych anten dodatkowych - zasieg jakis tam i mowi, ze jak tylko cos jest na drodze to i tak wszyscy o tym mowia wiec nie ma co sie nakrecac na zasieg ogolnopolski
ps jeszcze jej nie zlapali wiec chyba dziala
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
bo są na słabych falach, a zasięg musi być duuuuży.
chayenne [Usunięty]
antyradar posiadam i pewnie go sprzedam... CB lepsze.
jak nic nie jedzie i policja z suszareczka stoi z boku i nie mierzy nikogo to cie antyradar nie ostrzeze. dopiero jak jej uzyja... co czasem bywa ze na Ciebie trafi..antyradar zapiszczy... ale bedzie za pozno... dlatego CB.. anteny maja zasiec nawet do 20km wiec ktos w tym obszarze na pewno jechal ta droga co Ty jedziesz i cie ostrzeze... poda slupek przy drodze jaki ma nr czy jakies inne charakterystyczne miejsce...
a cb kupie unidena 510xl +sirio ml145 na tylna klape koszt okolo 360 na allegro
pozdro.
auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Ja też jestem za CB! Koszt jest tak jak już wcześniej móili ok 400 zł, ale wszystko CI powiedzą co się dzieje! Antyradar wszystkiego nie wykryje a i wiele fałszywych sygnałów da!
_________________ ...
chayenne [Usunięty]
strick napisał/a:
Antyradar wszystkiego nie wykryje a i wiele fałszywych sygnałów da!
np prawie kazda stacja benzynowa denerwujace strasznie...