auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
Wysłany: Śro 11 Cze, 2008
a ty chcesz seryjny kolektor???
czy jakis 4-2-1??
bo seryjny to chyba od cytryny pasuje.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
Marcel [Usunięty]
a masz? to narazie chetnie sprawdze na tym seryjnym co mam i na tym ewentualnie od ciebie seryjnym jak bedzide pasował
auto: saxofon
silnik:: 1.6 8v & 1.6 16v
moc: Za mało...km Pomógł: 7 razy Dołączył: 31 Sie 2006 Skąd: Podkowa Leśna City
w misce to tylko twoja wina radziu
a ja gdzies mam napewn tylko musze poszukac.
_________________ DOBRY SEX - można porównać do poślizgu na mokrej drodze, z którego wychodzi się bez najmniejszego szwanku. Serce w gardle, adrenalina, człowiek cały spocony, a na końcu szczerzy zęby jak idiota:)
ehm no to nie szukam w takim razie i czekam na Lukanio wróci i zamawiamy jakis customowy wydawało mi sie ze to uszkodzenie tzn wgniecenie jest po spotkaniu z torowiskiem .... ale jak tak to luz
auto: Fiesta R2
silnik:: 1.6 16v
moc: 170km Pomógł: 32 razy Dołączył: 10 Lip 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 12 Cze, 2008
szkoda ziomuś, że masz 8v... bo mam komplet... ale do 16v
_________________ DEEP HOUSE MUSIC | BEACH | SUN | PARTY
zed [Usunięty]
Wysłany: Czw 19 Cze, 2008
Marcel 08 napisał/a:
ehm no to nie szukam w takim razie i czekam na Lukanio wróci i zamawiamy jakis customowy wydawało mi sie ze to uszkodzenie tzn wgniecenie jest po spotkaniu z torowiskiem .... ale jak tak to luz
a za jakie pieniądze taki przyzwoity "custom" ?bo też chętnie bym taki przygarnął