auto: Civic / Copen
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
Wysłany: Śro 11 Cze, 2008 GINA
Niewiem czy widzieliscie, BMW zaprezentowala ciekawa koncepcje karoserii.
Kryjace sie pod nazwa GINA: G jak Geometria, kształt, IN jak "Infinite", czyli "nieskończone" oraz A jak adaptacje to nieskończona możliwość adaptacji kształtu.
Jest to napewno ciekawa wizja przyszlosci a mozliwosci sa nieskonczone przy takich zastosowaniach.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Śro 11 Cze, 2008
robi giiiigantyczne wrażenie, ciekawe jak z praktycznością takiego rozwiązania...
silnik:: b16a
moc: 167 KMkm Pomógł: 2 razy Dołączył: 03 Gru 2005 Skąd: Warsaw city
tez mnie zastanawia aspekt bezpieczenstwa, bo nawet jezeli jest mocny szkielet to to nie bedzie mocniejsze od metalowej karoserii. Napewno beda nad tym duzo jeszcze pracowac ale sama koncepcja jest niesamowita, ja bym na ten pomysl niewpadl
_________________ STICAR.pl - Grafika samochodowa
"I couldn't repair my brakes so i made my horn louder"
JIMEK [Usunięty]
mistrz!!!!!!!!!
JIMEK [Usunięty]
wreszcie bede sobie zmienial kolor auta zeby mi pasowal do pantofli!!
JIMEK [Usunięty]
jeszcze z tej perspektywy laczona szyba wyglada retro (ale pewnie nie przejdzie...)
Marcel [Usunięty]
WOW to jest dopiero auto przyszłosci - szok - ciekawe czy kiedys zobaczymy to na ulicach .....
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
bo Bad-i to konkretny czlowiek z miasta, wyrosl dawno temu z resorakow!
JIMEK [Usunięty]
nudzi mi sie to postrasze was troche
bezpieczenstwo - pod spodem jest super mocny szkielet i normalne zderzaxy
zarysowania tkaniny - 10 x na korzysc tkaniny. Wszystkie przycierki i stluczki to bzdury, zmienienie tkaniny to podobno 2 godzinki. wymiana blachy blizej 2 tygodni
areodynamika przy 250 - to jest LAJKRA. A lajkra rulez!!! podejrzewam ze costam moze sobie powiewac mimo ze lajkra jest zawsze super napieta*
sztywnosc nadwozia - jest ta sama - przez szkielet
waga - jest tysiac razy na korzysc lajkry!!!!