auto: MZK KZK PKP
silnik:: zależy który
moc: jest w tobiekm Pomógł: 33 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: Katowice
Wysłany: Śro 07 Cze, 2006
gobla biały Caddy na katowickich rejestracjach, bywa często w BB ale nie ma magnesu tylko ma na stałe!
Jeżeli Unideny mają szybka 9, to Presidenty mają napewno szybka 19! Tylko niepamiętałem która firma ma co!
_________________ ...
gobla [Usunięty]
Wysłany: Śro 07 Cze, 2006
strick napisał/a:
gobla biały Caddy na katowickich rejestracjach, bywa często w BB ale nie ma magnesu tylko ma na stałe!
Jeżeli Unideny mają szybka 9, to Presidenty mają napewno szybka 19! Tylko niepamiętałem która firma ma co!
to czyli sa dwa bo po bb smiga caddy z wielka magnesowa antenka presydenta :570: pozdro
wracam do tematu, bo po ponad miesiacu uzywania antyradaru, ktory pozyczyl mi Chayenne, stwierdzam ,ze ma to sens. Pokonalem pare razy trase WAW-HEL-WAW i uratowal mi dupe kilkakrotnie. Drze morde na fotoradary i jezeli oddadza strzal z pistoletu do kogos przede mna tez popiskuje. Trzeba sie go troche nauczyc, bo potrafi zapiszczec na stacje benzynowe (czujniki do drzwi automatycznych) .wciaz nalezy byc czujnym, ale na pewno daje wiekszy komfort psychiczny i zmniejszcza ryzyko wybulenia
auto: Type-R
silnik:: VTEC
moc: 200km Pomógł: 3 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 21 Lip, 2006
tak do najgorszego bloku, razem z najgorszymi mordercami nic Ci nie zrobia jezeli bedziesz mial wylaczone urzadzenie. zanim podejdzie Pan Policjant bez problemu mozna wylaczyc
moze na przyszyl sezon machne CB. po trasie latam wlasciwie tylko w wakacje. na razie mam ten radar, o ktory Chayenne sie specjalnie na razie nie upomina :553: , a powiem Ci, ze jak na razie sprawdzil sie w 100%
pozdro
Ostatnio zmieniony przez gaugan Pią 21 Lip, 2006, w całości zmieniany 1 raz
ten sie odzywa tylko czasami, przy stacjach i duzych marketach przy trasie. w miescie nie uzywam wogole, bo drze sie non stop. ale mozna sie tego nauczyc, jak jest radar to piszczy glosno i innym dzwiekiem. tez sie tego balem, ze zamiast pomagac, bedzie mi caly czas dupe zawracal i co chwile bede zdejmowal noge z gazu. ale jest ok