Rudello gratki debiutu - i tego czego się z resztą obawiałem - pojechania hitlera. Niestety mój rewanż został obarczony literką T, po której pojechaliśmy do domu
Nie ma się co tłumaczyć bo oficjalnie Rudello mnie klepnął o kilka dziesiątek i basta. Ostatni przejazd potwierdził mnie tylko w wątpliwym przekonaniu, że golferos mun czaczos może jednak powalczyć jeśli nie wali w taryfy.
_________________ 0-1
Drone [Usunięty]
Wysłany: Śro 18 Cze, 2008
Stf napisał/a:
Nie ma się co tłumaczyć bo oficjalnie Rudello mnie klepnął o kilka dziesiątek i basta. Ostatni przejazd potwierdził mnie tylko w wątpliwym przekonaniu, że golferos mun czaczos może jednak powalczyć jeśli nie wali w taryfy.
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Śro 18 Cze, 2008
Stf- bylo bardzo fajnie, zdrowa rywalizacja i mila atmosfera.
Dariano - Dzieki za rady- jak widac pomogly(2gi w open i pierwszy w 4klasie) panie profesorze
Rasta - milo ze wpadles, szkoda ze bez foky
ogolnie wrazenia spoko, zalalo mnie troche adrenalinka - o to chodziło! Ale nawierzchnia hmm wole tor
rudello - respect bo jak na 1 raz to naprawdę niezły czas. gdyby było równo fakt faktem można lepiej przenieść moc - ale każdemu jest podobnie więc... respektos - jedziemy dalej. wiadomo - muszę pogdybać - jednak gdyby nie ten &%*& słupek byłoby różowo
PS. to koło zwiedzające Warszawę to było Twoje Drone?