auto: łorm hecz
silnik:: !@#$
moc: 280km Pomógł: 7 razy Dołączył: 14 Lut 2008 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 19 Cze, 2008
pcs napisał/a:
dodam Afryke wschodnia:
chcesz zeby Ci wielkie Zolwie lizaly stopy a na obiad jesc zupe z murzynow -> zanzibar (rodzenstwo bylo 4 lata temu, ze zdjec oblednie)
jesli chcesz miec wiecej malp niz zolwi to Madagaskar (kolezanka z pracy byla juz 3 razy i chwali)
jesli mauritius jest za tloczny to proponuje poleciec 200 kilometrow dalej- Reunion
ogolnie pelen spokoj ducha i nirwane spokoju o jakiej piszecie uzyskuje nad malym jeziorem niedaleko elku, pijac piwo i lowiac od rano do nocy 7 centymetrowe leszcze i plotki, polecam. Murzynow nie ma ale tez jest zajebiscie!
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
r26rulez napisał/a:
JIMEK napisał/a:
dominikana jest git
nie polecam
Polinezja f. robi szał
tez tak polecaja - ale jezeli chodzi o spokojny tydzien to wiekszosc poleca jednak maledives
Marcel [Usunięty]
ziom moze pogadaj z kondziem to ogarnie jakies sanatorium, albo skoczcie do ciechocinka zawsze mozecie na tydzien wynajac mieszkanie u mnie w bloku np drzwi naprzeciwko a my zrobimy kilka powrotów z imprez lub jakies before party labo urodziny kogos i napewno wrocicie jak nowo narodzeni taka troszke terapia wstrzasowa
dzieki za wszystkie propozycje - najbardziej podobal mi sie pomysl bycia zerznietym na kazdym rogu
Marcel [Usunięty]
Bad-i napisał/a:
najbardziej podobal mi sie pomysl bycia zerznietym na kazdym rogu
podac ci nr do mi - zarezerwuje ci pokoj u siebie tylko nie wiem czy by doskoczył do twojego zada, bo on taki mały ale z drugiej strony zwinna z niego bestia
he he o Panie - jednak wole patrzyc jak kraby spier..... po piasku
Marcel [Usunięty]
ziom 30km od Fortaleza sa swietne warunki zeby odpoczac - dzikie plaze ojjjeee sexy times poza tym polecam BoiPreto w Fortaleza ... a zawsze do Rio 2500km mozecie pierdzielnac i zobaczyc Favele
ziom ja jeszcze mysle o takim hoteliku w Chile - mieszkasz cos ala w dzungli i caly tydzien latasz na waleta. Jedynymi osobami ktore cie zobacza to twoja kobieta lub jakaś criada która przyniesie ręczniki
dobre dobre, kurde ceny w USD sa smieszne. Ciekawe jak rozni sie cena wylotu z EUR a nie z L.A.
mAbZ [Usunięty]
Bad-i napisał/a:
ziom ja jeszcze mysle o takim hoteliku w Chile - mieszkasz cos ala w dzungli i caly tydzien latasz na waleta. Jedynymi osobami ktore cie zobacza to twoja kobieta lub jakaś criada która przyniesie ręczniki
Brzmi nieźle. Masz jakieś namiary? W Chile jeszcze nie byłem